drs. Frank van Vonderen CIPM CGEIT CISA MSIT

Partner

Wat ik doe

Mijn passie ligt bij risicomanagement, denk hierbij aan security, privacy of IT risk management. Ik help organisaties om hun risicomanagement zodanig in te richten dat bij de digitale transformatie de kansen worden benut en de risico’s worden beheerst. Mijn uitdaging is om aan de ene kant alle kansen van technologie te benutten – bijvoorbeeld de kansen die data, algoritmes en Artificial Intelligence bieden – en aan de andere kant grip te houden op de betrouwbaarheid van de gegevens en de werkprocessen.

Wat mij drijft

De afgelopen twintig jaar heb ik het genoegen gehad om kennis te maken met grote en kleine organisaties in de publieke en private sector, in binnen- en buitenland. Met deze ervaringen in de achterzak, is er niets mooiers dan als consultant werkzaam te zijn. Want deze ervaringen helpen me om organisaties goed in te schatten en een verschil te maken: door advies te geven en mijn klanten verder te helpen.

Waarom VKA

Binnen VKA komen mijn passie voor consultancy en mijn vakinhoudelijke behoefte als puzzelstukjes samen. Zo is er alle ruimte voor initiatief en ondernemerschap, waarbij je kunt rekenen op de sterke basis van VKA: inspirerende collega’s en een sterk netwerk.