Security Academy Unlocked: De AVG, maar dan praktisch!

Waar moeten uw prioriteiten liggen bij de inrichting van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)? Want er moet nog veel gebeuren, in weinig tijd. Daarom organiseert de Security Academy een “Unlocked” avond met als thema: De AVG, maar dan praktisch! Dit keer zal deze plaatsvinden bij Verdonck, Klooster & Associates (VKA).

Graag nodigen we u uit voor deze avond op dinsdag 10 april, vanaf 18.00 uur.

Tijdens deze avond zal Frank van Vonderen (VKA) u – vanuit verschillende invalshoeken – uitleggen waar de prioriteiten bij de inrichting van de AVG moeten liggen. Wat is het beste voor uw organisatie? Wat is het beste voor het komende kwartaal? En wat is het beste volgens de toezichthouder?

Frank is privacy expert bij VKA en spreekt regelmatig over privacy. Zijn doel is om het ingewikkelde privacy jargon eenvoudig te maken. Dat is ook terug te lezen in zijn boekje ‘Privacy by Design’ en zijn blogs.

Komt u ook? U kunt zich via onderstaande knop aanmelden op de website van Security Academy.

Aanmelden

Programma

18.00:              Inloop met broodjesbuffet
18.45:              Opening door Rick Strijbos (Security Academy)
19.00:              Sessie door Frank van Vonderen (VKA)
20.15:              Borrel, netwerken
21.00/21.30:  Einde

Adres:

Verdonck, Klooster & Associates
Baron de Coubertinlaan 1
2719 EN Zoetermeer

Security Academy Unlocked

Vier maal per jaar organiseert de Security Academy de “Unlocked” avonden. Tijdens deze avonden wordt je in een informele sfeer geïnformeerd over de laatste trends op het gebied van Security, Business Continuity en Crisismanagement. “Unlocked” streeft naar een open setting waarin ruim de gelegenheid wordt geboden om kennis en contacten uit te wisselen.