Actueel

Filter op:

VKA werkt met Amref Flying Doctors aan betere gezondheid in Afrika

28 september 2017

Innovatie op het gebied van gezondheid in Afrika is essentieel om de bevolkingsgroepen te bereiken die de zorg het hardst nodig hebben. Daarom investeert Amref Flying Doctors steeds vaker in innovatieve oplossingen, waarbij ICT een grote rol speelt. Vanaf vandaag helpt Verdonck, Klooster & Associates (VKA) de grootste Afrikaanse gezondheidsorganisatie bij het verbeteren van de toegang tot gezondheidszorg in Afrika door hun expertise op het gebied van complexe vraagstukken in de ICT in te zetten.

Lees meer over VKA werkt met Amref Flying Doctors aan betere gezondheid in Afrika

Doe mee aan de Nationale Privacy Benchmark 2017

14 september 2017

Om inzage te krijgen in de manier waarop Nederlandse organisaties omgaan met het onderwerp privacy organiseren Verdonck, Klooster & Associates en ECP de Nationale Privacy Benchmark 2017. Hiervoor zijn we op zoek naar werknemers die te maken hebben met privacy binnen hun organisatie. Graag nodigen we u uit om deel te nemen aan het onderzoek.

Lees meer over Doe mee aan de Nationale Privacy Benchmark 2017

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken kiest VKA voor ICT-Inhuur

21 augustus 2017

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken (Min BZ) heeft de combinatie CIMSOLUTIONS en VKA als één van de zes nieuwe contractpartijen geselecteerd voor ICT-Inhuur.

Lees meer over Het Ministerie van Buitenlandse Zaken kiest VKA voor ICT-Inhuur