Werken bij VKA

Werken bij VKA

Wat vragen we van je?

De ambitie om mensen met ICT het werken makkelijker te maken. Dat is de belangrijkste eigenschap die je moet hebben om succesvol bij VKA aan de slag te kunnen. Je moet oog hebben voor de technische én menselijke kant van de zaak. En je moet goed kunnen samenwerken, want je werkt vrijwel altijd in tijdelijk projectverband binnen een team waarin ook andere disciplines vertegenwoordigd zijn. Je doet steeds nieuwe ervaringen op met verschillende organisaties. En ook de snelle ontwikkelingen in het ICT-vak zelf blijf je continu volgen. Qua vakkennis, flexibiliteit, relationele en communicatieve vaardigheden vragen we dus veel van je. Ook als het om integriteit en zelfkritisch vermogen gaat stelt VKA hoge eisen. Maar daar staat veel tegenover.

Wat krijg je daarvoor terug?

Bij VKA werken eersteklas adviseurs en projectmanagers. Door de combinatie van jonge professionals en oude rotten bieden we een uitdagend carrièreperspectief vanuit een ontspannen cultuur gericht op samenwerking en professionaliteit. Persoonlijke ontwikkeling is een van onze belangrijkste strategische doelen. Je kunt dan ook regelmatig deelnemen aan speciaal op VKA afgestemde trainingen, masterclasses en opleidingen. Daarbij gaat het meestal om het verbeteren van specifieke (advies)vaardigheden zoals overtuigend presenteren of het opstellen van aantrekkelijke rapporten. Maar welke training je ook volgt, het is altijd prikkelend en out of the box. Een voorbeeld: trainers van de politieacademie scherpen onze onderzoeksvaardigheden door ons te trainen in het verhoren van getuigen en verdachten.

Wie zoeken wij?

VKA adviseert op het snijvlak van ICT en organisatie. Daarom hebben we zowel informatici en techneuten als bedrijfskundigen en communicatiewetenschappers in dienst. We werken veel voor de publieke sector aan de oplossing van maatschappelijk relevante vraagstukken. Spreekt dat je aan, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in (aankomende) topadviseurs, conceptuele denkers met oog voor mensen en hun omgeving. Die fris en creatief tegen vraagstukken aankijken, die zaken in beweging zetten en met een natuurlijk vermogen om draagvlak te creëren. Onze voorkeur gaat uit naar professionals op academisch niveau die affiniteit hebben met complexe ICT vraagstukken.

Hiernaast vind je een overzicht van de actuele vacatures. Je kunt natuurlijk ook altijd een open sollicitatie sturen.

Voel je je aangetrokken tot ons werkveld en onze cultuur? Beschik je over de goede kwalificaties? Dan komen we graag met jou in contact. Stuur je motivatie en cv naar leukwerk@vka.nl of neem contact op als je meer wilt weten over werken bij VKA.