Werken bij VKA

Kies voor een baan die ertoe doet

Digitalisering is niet meer weg te denken uit onze maatschappij en we worden steeds meer afhankelijk van technologie. Deze veranderingen hebben impact op onze manier van leven, werken en leren. VKA helpt organisaties om mee te groeien met deze ontwikkelingen en digitaal te transformeren in de breedste zin van het woord.

Of het nou gaat om het slim inzetten van data en nieuwe technologie, het verstevigen van de cyberweerbaarheid, het ontwikkelen van een visie op digitalisering of het transformeren van een organisatie op dit vlak: bij VKA werk je mee aan oplossingen voor belangrijke maatschappelijke vraagstukken. Dit doen we samen met nieuwsgierige, ondernemende en positief-kritische professionals die waarde toevoegen voor onze klanten.

Onze ambitie is om het werken met IT makkelijker te maken voor iedereen. Wil jij ook bijdragen aan een beter digitaal Nederland? Kies dan een baan die ertoe doet. Kies voor VKA.

Ben jij onze nieuwe projectmanager Digitale Transformatie? 

Als projectmanager digitale transformatie begeleid je organisaties bij het succesvol realiseren van veranderingen op het gebied van IT. Je helpt opdrachtgevers om hun doelstellingen te bereiken in een (digitale) wereld die continu in beweging is. Meer weten? Bekijk onderstaande vacature en solliciteer!

Voor mij biedt VKA de perfecte balans tussen een informele, ondersteunende omgeving en hoogwaardige professionaliteit. Ik ben trots om onderdeel te mogen zijn van een organisatie die impact maakt op de maatschappij en kwaliteit hoog in het vaandel heeft zitten.

Solaiman Boubkari

Bij VKA zie ik veel kennis en gedrevenheid. De vraagstukken zijn divers en gaan van strategisch advies tot praktische realisatie. Een inspirerende werkomgeving met de menselijke maat en maatschappelijk relevante projecten.

Sander Spanjaard

VKA als organisatie en ik hebben gemeen dat we geloven in de waarde van ICT: ICT dient de mens. Digitalisering brengt zoveel kansen met zich mee, dat het fantastisch is om organisaties te helpen in een goede toepassing hiervan. De combinatie van expertises maakt dat we samen tot de beste oplossingen komen voor onze opdrachtgevers.

Anne van Esch

VKA in beeld

Bekijk de video om een beter beeld te krijgen van het werken bij VKA!

Continu leren en ontwikkelen door kennisdeling,
samenwerking, begeleiding en opleiding

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf als professional weet te ontplooien en dat wij ons blijven (door)ontwikkelen. Dat betekent dat wij flink investeren in opleidingen, trainingen en masterclasses, maar ook dat er veel wordt samengewerkt op projecten waarbij we letten op een goede mix aan kennis en ervaring in een team. Zo blijven we continu met en van elkaar leren en bieden we iedereen een uitdagend carrièreperspectief.

Bij VKA krijg ik de kans om in een inspirerende omgeving interessante opdrachten te doen en mij verder te ontwikkelen. De open houding van collega’s en bereidheid om elkaar te helpen zijn kenmerkend voor onze manier van samenwerken.

Gijs de Groot

Kwaliteit, positieve maatschappelijke impact en persoonlijke ontwikkeling staan centraal bij VKA. Het feit dat je dezelfde doelen nastreeft maakt dat je ook altijd bij je collega’s terecht kunt. Het zijn slimme gedreven mensen met oprechte passie voor hun werk. Daar leer ik enorm veel van!

Laura Natrop

VKA biedt mij de mogelijkheid om samen te werken met collega’s met diverse achtergronden, zowel qua opleiding als ervaring. Binnen VKA hebben we oog voor elkaar en kan iedereen zichzelf zijn. Ik voel me hierdoor erg op mijn gemak en zoek mijn collega’s daardoor ook sneller op om kennis en ervaringen te delen. Door het samenwerken met verschillende collega’s en door de begeleiding die ik krijg van mijn manager, leer ik enorm veel en blijf ik altijd in ontwikkeling. 

Justine de Boer