Werken bij VKA

Maak ook onderdeel uit van ons strategisch ICT-adviesbureau met ruim 100 enthousiaste collega’s,
gevestigd in het hart van de Randstad!

De ambitie om mensen het werken
met ICT makkelijker te maken

Dat is wat al onze collega’s gemeen hebben, ook al werken er mensen met hele verschillende achtergronden bij ons. Juist het multidisciplinaire karakter: van onze teams, in onze opdrachten en van onze werkwijze. Dat is wat maakt dat wij iedere dag met veel plezier naar ons werk gaan. Naast het feit dat we zo iedere dag weer nieuwe inzichten opdoen en leren van anderen, zijn er nog meer redenen te noemen.

Het (mee)werken aan oplossingen voor maatschappelijk relevante vraagstukken, maar ook het samenwerken met nieuwsgierige, leergierige en positief-kritische professionals die weten waar zij het over hebben. En de zelfstandigheid, vrijheid maar ook flexibiliteit die door VKA wordt geboden en tegelijkertijd ook van jou als professional wordt verwacht. Tal van redenen om voor VKA als werkgever te kiezen. In ieder geval, als je het aan onze collega’s zelf vraagt.


Bij VKA staan kwaliteit, kennis en betrokkenheid voorop. Dit sluit naadloos aan bij mijn eigen waarden, karakter en ambitie. VKA is volop actief binnen het maatschappelijke domein en is goed vertegenwoordigd binnen de overheid, de zorg en het onderwijs. Dit heeft voor mij de doorslag gegeven om bij VKA te werken.

Thijs Bakker

VKA biedt een dynamische omgeving en dynamische uitdagingen. Het is een organisatie die met de tijd meegaat en ruimte creëert om innovatieve ideeën in werkelijkheid te realiseren. Deskundigheid en hoge kwaliteit staan hierbij centraal, terwijl we tegelijkertijd kiezen voor een persoonlijke en mensgerichte benadering.

Mariam Halfhide

VKA als organisatie en ik hebben gemeen dat we geloven in de waarde van ICT: ICT dient de mens. Digitalisering brengt zoveel kansen met zich mee, dat het fantastisch is om organisaties te helpen in een goede toepassing hiervan. De combinatie van expertises maakt dat we samen tot de beste oplossingen komen voor onze opdrachtgevers.

Anne van Esch

VKA in beeld

Bekijk de video om een nog beter beeld te krijgen van het werken bij VKA!

Continu leren en ontwikkelen door kennisdeling,
samenwerking, begeleiding en opleiding

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf als professional weet te ontplooien en dat wij ons blijven (door)ontwikkelen. Dat betekent dat wij flink investeren in opleidingen, trainingen en masterclasses maar ook dat er veel wordt samengewerkt op projecten waarbij we letten op een goede mix aan kennis en ervaring in een team. Zo blijven we continu met en van elkaar leren en bieden we iedereen een uitdagend carrièreperspectief.

Bij VKA krijg ik de kans om in een inspirerende omgeving interessante opdrachten te doen en mij verder te ontwikkelen. De open houding van collega’s en bereidheid om elkaar te helpen zijn kenmerkend voor onze manier van samenwerken.

Gijs de Groot

VKA geeft mij de ruimte om de expert te zijn die ik graag wil zijn. Ik krijg de vrijheid om mijzelf te ontwikkelen op vlakken waar ik graag in wil groeien. Dat lukt nog beter met de fijne collega’s die altijd bereid zijn om met hun expertise, ervaring of levenswijsheid mij te helpen.

Leonie Gerding

Kwaliteit, positieve maatschappelijke impact en persoonlijke ontwikkeling staan centraal bij VKA. Het feit dat je dezelfde doelen nastreeft maakt dat je ook altijd bij je collega’s terecht kunt. Het zijn slimme gedreven mensen met oprechte passie voor hun werk. Daar leer ik enorm veel van!

Laura Natrop