Werken bij VKA

Onze ambitie is om het werken met ICT
makkelijker te maken voor iedereen

Met meer dan 150 collega’s met verschillende achtergronden helpen we onze klanten hun uitdagingen op te lossen. Het multidisciplinaire karakter van onze teams, in onze opdrachten en van onze werkwijze maakt dat wij onze klanten van
A tot Z kunnen helpen bij de digitale transformatie die zij doormaken. En op die manier doen wij, iedere dag weer, nieuwe inzichten op, leren wij van elkaar en gaan wij – bovenal – iedere dag met veel plezier naar ons werk.

Bij VKA werk je (mee) aan oplossingen voor maatschappelijk relevante vraagstukken, samen met nieuwsgierige, leergierige en positief-kritische professionals die weten waar zij het over hebben. Door de manier waarop wij zijn georganiseerd en samenwerken, stimuleren wij zelfstandigheid, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. We bieden flexibiliteit en ruimte om naar eigen inzicht invulling te geven aan het werk. Tegelijkertijd zien we deze eigenschappen ook terugkomen in het karakter van onze professionals. VKA is een inclusief bedrijf waar iedereen zichzelf kan zijn en tot zijn recht kan komen. Tal van redenen om voor VKA als werkgever te kiezen. In ieder geval, als je het aan onze collega’s zelf vraagt.


Bij VKA tref ik collega’s die uitgaan van de kracht van samenwerken, ieder vanuit zijn of haar eigen expertise. We zijn gericht op resultaat en gaan voor kwaliteit. De opdrachten zijn afwisselend en interessant. Ik voel mij in deze context uitgedaagd en blijf daardoor gemotiveerd om steeds het extra stapje te willen zetten, voor klanten en collega’s.

Sara van der Laan

Bij VKA staan kwaliteit, kennis en betrokkenheid voorop. Dit sluit naadloos aan bij mijn eigen waarden, karakter en ambitie. VKA is volop actief binnen het maatschappelijke domein en is goed vertegenwoordigd binnen de overheid, de zorg en het onderwijs. Dit heeft voor mij de doorslag gegeven om bij VKA te werken.

Thijs Bakker

VKA als organisatie en ik hebben gemeen dat we geloven in de waarde van ICT: ICT dient de mens. Digitalisering brengt zoveel kansen met zich mee, dat het fantastisch is om organisaties te helpen in een goede toepassing hiervan. De combinatie van expertises maakt dat we samen tot de beste oplossingen komen voor onze opdrachtgevers.

Anne van Esch

VKA in beeld

Bekijk de video om een beter beeld te krijgen van het werken bij VKA!

Continu leren en ontwikkelen door kennisdeling,
samenwerking, begeleiding en opleiding

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf als professional weet te ontplooien en dat wij ons blijven (door)ontwikkelen. Dat betekent dat wij flink investeren in opleidingen, trainingen en masterclasses, maar ook dat er veel wordt samengewerkt op projecten waarbij we letten op een goede mix aan kennis en ervaring in een team. Zo blijven we continu met en van elkaar leren en bieden we iedereen een uitdagend carrièreperspectief.

Bij VKA krijg ik de kans om in een inspirerende omgeving interessante opdrachten te doen en mij verder te ontwikkelen. De open houding van collega’s en bereidheid om elkaar te helpen zijn kenmerkend voor onze manier van samenwerken.

Gijs de Groot

Kwaliteit, positieve maatschappelijke impact en persoonlijke ontwikkeling staan centraal bij VKA. Het feit dat je dezelfde doelen nastreeft maakt dat je ook altijd bij je collega’s terecht kunt. Het zijn slimme gedreven mensen met oprechte passie voor hun werk. Daar leer ik enorm veel van!

Laura Natrop

Bij VKA vind ik collega’s met allerlei verschillende expertises. Zo kunnen we samen klanten volledig adviseren. Ik ben een nieuwsgierig mens en ben dan ook zeer gelukkig dat mijn collega’s de tijd maken om hun kennis en passie met mij te delen. 

Lotte Meindertsma