Werken bij VKA

Maak ook onderdeel uit van ons strategisch ICT-adviesbureau met ruim 100 enthousiaste collega’s,
gevestigd in het hart van de Randstad!

De ambitie om mensen het werken
met ICT makkelijker te maken

Dat is wat al onze collega’s gemeen hebben, ook al werken er mensen met hele verschillende achtergronden bij ons. Juist het multidisciplinaire karakter: van onze teams, in onze opdrachten en van onze werkwijze. Dat is wat maakt dat wij iedere dag met veel plezier naar ons werk gaan. Naast het feit dat we zo iedere dag weer nieuwe inzichten opdoen en leren van anderen, zijn er nog meer redenen te noemen.

Het (mee)werken aan oplossingen voor maatschappelijk relevante vraagstukken, maar ook het samenwerken met nieuwsgierige, leergierige en positief-kritische professionals die weten waar zij het over hebben. En de zelfstandigheid, vrijheid maar ook flexibiliteit die door VKA wordt geboden en tegelijkertijd ook van jou als professional wordt verwacht. Tal van redenen om voor VKA als werkgever te kiezen. In ieder geval, als je het aan onze collega’s zelf vraagt.


Bij VKA werken adviseurs met enorm veel vakkennis op een verscheidenheid van onderwerpen, maar allemaal met een drive om kwaliteit altijd op nummer één te zetten.

Richard den Breejen

De meerwaarde van VKA zit ‘m in onze opdrachten. De resultaten van onze opdrachten raken vaak ook mij persoonlijk, als inwoner van Nederland.

Evelyne Romswinckel

De mensen bij VKA maken het bedrijf. Hoogwaardige professionals die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Maar ook mensen op wie je altijd kunt terugvallen en die altijd voor je klaar staan.

Arjan van Venrooy

VKA in beeld

Bekijk de video om een nog beter beeld te krijgen van het werken bij VKA!

Continu leren en ontwikkelen door kennisdeling,
samenwerking, begeleiding en opleiding

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf als professional weet te ontplooien en dat wij ons blijven (door)ontwikkelen. Dat betekent dat wij flink investeren in opleidingen, trainingen en masterclasses maar ook dat er veel wordt samengewerkt op projecten waarbij we letten op een goede mix aan kennis en ervaring in een team. Zo blijven we continu met en van elkaar leren en bieden we iedereen een uitdagend carrièreperspectief.

Bij VKA krijg ik de kans om in een inspirerende omgeving interessante opdrachten te doen en mij verder te ontwikkelen. De open houding van collega’s en bereidheid om elkaar te helpen zijn kenmerkend voor onze manier van samenwerken.

Gijs de Groot

De grote verscheidenheid in opdrachten van VKA geeft mij de mogelijkheid om mijn expertise en kwaliteiten in te zetten en kennis op te doen van verschillende omgevingen.

David van Es

Persoonlijke ontwikkeling is één van de strategische pijlers van VKA. En dat merk je. Er is elke week wel een training of masterclass, iedereen is bereid kennis te delen en je beschikt over een mentor of coach die er voor je is om je op weg te helpen.

Viola de Groot