Gijs de Groot

Management consultant

Wat ik doe

Data is “hot”, ook voor steeds meer organisaties in de publieke sector. Daarom help ik organisaties in de publieke sector de kansen die datagedreven werken en business intelligence bieden te benutten. Dit doe ik door hen te adviseren over wat nodig is om de ontwikkeling te maken naar een datagedreven organisatie. Daarnaast ontwikkel ik samen met collega’s concrete datagedreven oplossingen (dashboards, monitors, onderzoeken etc.) voor maatschappelijke vraagstukken waar publieke organisaties voor staan.

Wat mij drijft

De mogelijkheden die technologie en in het bijzonder data-analyse bieden voor publieke organisaties zijn enorm. Ik geloof erin dat de toepassing hiervan een grote bijdrage kan leveren aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Dit drijft mij om iedere dag weer het beste resultaat te leveren voor opdrachtgevers.

Waarom VKA

Bij VKA krijg ik de kans om in een inspirerende omgeving interessante opdrachten te doen en mij verder te ontwikkelen. Ik beleef veel plezier aan het samen met collega’s nadenken over de nieuwste ontwikkelingen op gebied van data-analyse en deze inzichten toe te passen bij opdrachtgevers. De open houding van collega’s en bereidheid om elkaar te helpen en versterken spreken mij zeer aan.