Realisatie van digitale transformaties

De maatschappij wordt steeds digitaler en afhankelijker van technologie. Het verandert de manier waarop wij leven, werken en leren. Een wereld waarin de arbeidsmarkt in hoog tempo verandert en waar de technologische doorbraken elkaar in rap tempo opvolgen. VKA helpt organisaties om mee te groeien met deze ontwikkelingen. Op verschillende momenten in het transformatieproces en in verschillende rollen. Kortom, wij helpen organisaties digitaal te transformeren in de breedste zin van het woord. VKA kent daarom de volgende expertises:

Data & AI

In een omgeving waarin digitalisering steeds prominenter wordt, dienstverlening versnelt en gebruikersgemak voorop staat, bewegen wij organisaties om data structureel te vertalen naar waarde.

Strategie & Architectuur

Om grip te krijgen op technologische en organisatorische veranderingen is een goede visie noodzakelijk. De realisatie van deze visie vraagt uitwerkingen zoals een strategie, roadmap, portfolio of backlog beschrijvingen en uitgewerkte architectuur producten. VKA helpt u bij de totstandkoming van deze producten.

Programmamanagement & Communicatie 

Als project- en programmamanagers delen wij een passie voor stevige ICT-programma’s die zorgen voor echte innovatie en verandering in uw organisatie. Met oog voor kwaliteit, ontwikkeling, verbinding en plezier in ‘t werk zijn we de stuwende kracht achter uw succes.

Privacy

Wij maken privacy praktisch en adviseren waar mogelijk in de geest van de privacywetgeving. Vanuit een risico gebaseerde benadering krijgt u van ons altijd een concreet advies op maat. Wij zorgen dat privacy positief bijdraagt aan het realiseren van uw organisatiedoelstellingen.

Sourcing & Regie

Hoe zorg ik dat ICT maximaal bijdraagt aan mijn bedrijfsdoelstellingen? Hoe maak ik de bijdrage van ICT zichtbaar en meetbaar, waardoor ik er op kan sturen? Hoe zorg ik dat ik mijn leveranciers kan aansturen op hun bijdrage aan mijn business doelstellingen? VKA is bij uitstek de partij om u bij deze vragen te ondersteunen.

Cybersecurity

VKA helpt u bij de inrichting van uw risicomanagement, cybersecurity en ICT compliance. Daarbij richten we ons niet alleen op de formulering van eventuele risico’s, wettelijke- of beveiligingseisen voor uw informatievoorziening, maar ook op het inrichten van governance en werkprocessen die cybersecurity waarborgen.


Actuele thema’s

Cloud computing

Duurzaam met data en digitalisering​

Digital Law

Het hybride werken

Lean, Agile en DevOps