VKA bouwt Highberg

VKA heeft de krachten gebundeld met andere boutique adviesbureaus om een nieuwe groep te vormen genaamd “Highberg”.

 

Advies en realisatie voor transformaties 

Highberg is een B-Corp gecertificeerd bedrijf dat werkt voor diverse organisaties in de particuliere, publieke en sociale sector. We hebben de ambitie het leidende transformatie adviesbureau van Europa te worden op het gebied van duurzaamheid, organisatie transformatie, en digitale transformatie. Samen met onze 400 collega’s zijn we graag jouw hands-on partner voor transformatie: van strategie en ontwerp tot implementatie, training en coaching.  

Binnenkort een nieuwe naam voor VKA: Highberg

Nu is het (met trots, vreugde en ook een beetje verdriet) bijna tijd dat wij afscheid nemen van onze naam VKA en Highberg volledig omarmen.   

Wij blijven dezelfde mensen, een unieke groep adviseurs die zich met passie, kennis, ervaring en ‘can-do aanpak’ inzet om een maatschappelijke bijdrage te leveren op ons expertise gebied: Digitale Transformatie.   

Praktische gevolgen voor jou  

Je zult in de komende periode communicatie ontvangen over de naamswijziging. We krijgen nieuwe mailadressen (@highberg.com). Ook onze websites en LinkedIn-accounts zullen samensmelten. Neem hier alvast een kijkje:

Website: link.
LinkedIn: link.

Natuurlijk blijven al je voormalige VKA-contacten hetzelfde. Je kunt ons met vragen bellen (je hebt ons telefoonnummer) en we zullen je graag helpen!  Voor meer informatie kun je terecht op Highberg.com/nl of even contact opnemen met jouw huidige contactpersoon bij VKA. Wij helpen je graag.