Programmamanagement & Communicatie 

Als project- en programmamanagers delen wij een passie voor stevige ICT-programma’s die zorgen voor echte innovatie en verandering in uw organisatie. Met oog voor kwaliteit, ontwikkeling, verbinding en plezier in ‘t werk zijn we de stuwende kracht achter uw succes. We houden ’t wel graag pragmatisch. Problemen en risico’s maken we bespreekbaar. En vanuit onderling vertrouwen gaan we ook een kritische noot niet uit de weg. 

Ons uitgangspunt daarbij is dat het uiteindelijk de mensen zijn die de verandering dragen.

Uitgelicht

Podcast Succesvol Transformeren

Een podcast serie over succes- en faalfactoren bij digitaal transformeren. Joeri Olierook bespreekt met diverse experts de 9 risicogebieden die het Adviescollege ICT-toetsing hanteert bij toetsing van de slaagkans van een project.

Ervaringen met Agile samengevat in een poster

Wij hebben onze ervaringen met Agile volwassenheid en besturing voor u samengevat in deze inspiratie poster!

Vacature: Projectmanager Digitale Transformatie

Je ontwikkelt project- en programmaplannen, voert een omgevingsanalyse uit, treedt op als resultaatgerichte informatieadviseur of verbetert de samenwerking tussen verschillende medewerkers binnen een grote organisatie in een project waar jij (mede)verantwoordelijk voor bent.

Onze dienstverlening

Vanuit onze drive voor het realiseren van succesvolle projecten en programma’s ondersteunen we je graag bij het realiseren van jouw doelstellingen. We kunnen hierbij verschillende projectrollen invullen, maar ook als onafhankelijke derde het project periodiek toetsen. Ontdek welke dienstverlening voor jouw organisatie relevant is.

Onafhankelijk Kritisch Geweten

Haal uw doelen door inzet van een Onafhankelijk Kritisch Geweten!

Strategische communicatie

Succesvol veranderen door de menselijke kant van de verandering een stem te geven, te verleiden en te verbinden!

Agile Programmamanagement

Omdat het doelgerichte karakter van programmamanagement uitstekend past op de wendbare waardegestuurde filosofie van Agile! 

Stakeholder management

Grip op resultaten door actief stakeholder management!

Waarde realiseren

Flexibel reageren en doelstellingen realiseren door te sturen op waarde binnen portfoliomanagement!

Strategische doelstellingen realiseren

Programma’s als stuwende kracht achter veranderingen in uw organisatie! 

Als bedrijfskundig communicatiemanager zoek ik graag de verbinding tússen de specialisten. Wat permanente verbondenheid betekent voor de digitale transformatie van organisaties en samenlevingen gaan we meemaken. De techniek is een gegeven, wat we ervan maken is aan ons. 

Friedolin van Geenen

Als interim- en projectmanager realiseer ik organisatieveranderingen of projecten, veelal in het ICT-domein. De boeiende vraagstukken waar onze opdrachtgevers voor staan zijn nooit hetzelfde en dat maakt mijn rol daardoor afwisselend en uitdagend met steeds als uiteindelijk resultaat: een passende oplossing realiseren die meerwaarde biedt.

Ron Mostert

ICT verander trajecten laten wij slagen! Onze professionals regisseren en communiceren graag de resultaten voor uw digitale transformatie met maatschappelijke impact. Daarnaast worden zij veelvuldig gevraagd als ervaringsdeskundig toezichthouder om complexe programma’s met ICT te laten slagen.

Ed van Doorn

Blogs en publicaties

Ed van Doorn
ICT-projecten en overheid is vaak een lastige combinatie. Hoe maken we de Corona App tot een succes? Ed zet met de bril van een Onafhankelijk Kritisch Geweten de belangrijkste succesfactoren op een rij.
Lees meer…