Lees meer over: Agile


Agile besturen

Agile leiderschap 

Interne en externe omstandigheden vragen van elke organisatie, dat deze wendbaar wordt ingericht. De vraag is niet meer of je agile wil werken, maar hoe je dit inricht voor je organisatie. En hoe je hierbij vorm geeft aan Agile leiderschap. 

Agile transformatie 

In onze turbulente samenleving met disruptieve technologieën en continu veranderende bedrijfsmodellen krijgen organisaties echter weinig tijd voor het ontwikkelen van een Agile visie. Tegelijkertijd vragen werknemers, ITafdelingen alsook leveranciers alweer om het volgende niveau van Agile volwassenheid. Een continue Agile transformatie is het gevolg.  

En wanneer alle benodigde flexibiliteit wel is gerealiseerd, kan het resultaat van het Agile werken toch nog tegen vallen. Hoe bestuurt u nu de samenhang tussen uw organisatiedoelstellingen in een wendbare organisatie? Maakt u hiervoor bijvoorbeeld gebruik van Agile portfoliomanagement? Wat is eigenlijk scaled Agile? En hoe kan dat bijdragen aan de grip op alle (organisatie) ontwikkelingen? 

Om u te helpen groeien in agile volwassenheid hebben wij onze ervaringen gebundeld in de inspiratie poster Agile besturen. 

 

Bekijk de poster

 

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Ron Mostert, hij komt de poster graag toelichten.