Ron Mostert

Senior projectmanager

Wat ik doe

Als interim- en projectmanager realiseer ik organisatieveranderingen of projecten, veelal in het ICT-domein. Ik voer hierbij veranderingen door op het snijvlak van informatisering, innovatie en processen. Dit valt of staat voor mij met het herkennen en samenbrengen van de uiteenlopende belangen die hierin spelen. Ik opereer hierbij resultaatgericht en door alle betrokkenen op enthousiaste wijze te mobiliseren realiseer ik blijvende veranderingen.

Wat mij drijft

Ik vind het geweldig om voor een klant te werken aan vraagstukken met een diversiteit aan belanghebbenden en mijn aanpak telkens weer op de specifieke klantomgeving toe te snijden. Ik sta voor een pragmatische, handen-uit-de-mouwen mentaliteit en hanteer een coachende stijl van leidinggeven om oplossingen te bedenken en te realiseren.

De boeiende vraagstukken waar onze opdrachtgevers voor staan zijn nooit hetzelfde en dat maakt mijn rol daardoor afwisselend en uitdagend met steeds als uiteindelijk resultaat: een passende oplossing realiseren die meerwaarde biedt.

Waarom VKA

VKA is een organisatie met een mooie mix van deskundige collega’s met verschillende expertises, die samen aan uitdagende vraagstukken werken in een professionele en collegiale sfeer. Kwaliteit, maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal.

Door met andere collega’s samen te werken aan vraagstukken voor de klant, krijg ik iedere keer nieuwe inzichten waar ik persoonlijk en professioneel van groei.

Ron-Mostert