Friedolin van Geenen

Associate

Wat ik doe

Internet, mobiel, sociale netwerken, the cloud. We zijn verbonden met informatie en werk, waar en wanneer we maar willen. De klassieke organisatie, als vorm om doelen te bereiken, heeft het zwaar; ze wordt van rechts ingehaald door nieuwe netwerken die met minder overhead de markt betreden. De informatiepositie van klanten is beter dan ooit…

In het spel van klant- en informatiegericht hergroeperen ben ik uw partner. Samen kijken we naar de veranderingen en wat die betekenen voor de toegevoegde waarde van uw organisatie. Communicatie gebruiken we als hefboom voor succesvol veranderen. Bestaande dingen anders doen is niet eenvoudig. Dat vraagt om draagvlak en om het continu managen van belangen. Hiervoor ontwikkelden we binnen VKA de aanpak: “Succesvolle ICT-projecten met strategische inzet van communicatie”.

Waarom VKA

VKA is een huis voor kritische 3D-denkers met diepgaande expertise op IT- en informatiekundig gebied. Als bedrijfskundig communicatiemanager zoek ik graag de verbinding tússen de specialisten. Wat permanente verbondenheid betekent voor de digitale transformatie van organisaties en samenlevingen gaan we meemaken. De techniek is een gegeven, wat we ervan maken is aan ons.