ing. Ed van Doorn

Partner

Wat ik doe
Samen met de opdrachtgever adviseer en realiseer ik de Digitale Transformatie. Als programmamanager of Management Consultant laat ik graag strategische projecten met ICT slagen! Daarnaast mag als Managing consultant en management teamlid van VKA een prachtige groep Programmamanagers en communicatie professionals leiden.

Wat mij drijft
Complexe projecten met ICT die verandering betekenen wil ik haalbaar maken.  Adviseren en realiseren doe ik graag. Steeds vaker wordt ik gevraagd om als toezichthouder of onafhankelijk en kritisch geweten te fungeren op complexe projecten met ICT. Mijn opdrachten zijn zeer divers, waarbij onze opdrachtgevers gebruik kunnen maken van onze brede expertise. Steeds weer (terug) gevraagd worden als hulp om de Digitale Transformatie programma’s in Nederland en Europa beter te maken.

Waarom VKA
VKA is sterk in het geven van implementeerbare adviezen en biedt ook programma- en projectmanagement aan om het advies daadwerkelijk te realiseren. VKA kent verschillende expertise groepen die elkaar versterken en aanvullen waarbij uitvoering en advies hand in hand gaan. Wie heeft er immers iets aan een advies dat niet maakbaar is? Wij bieden interessante ICT verander projecten met maatschappelijke impact bij verschillende (semi) publieke en private organisaties.

Ed van Doorn VKA