mr. Justine de Boer

Consultant

Wat ik doe

Als privacy consultant bij VKA werk ik samen met collega’s aan uiteenlopende privacyvraagstukken van onze klanten. Op gestructureerde wijze maak ik graag de vertaalslag van complexe wet- en regelgeving naar praktische en concrete oplossingen. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het schrijven van privacybeleid en -adviezen, het uitvoeren van DPIA’s om privacyrisico’s inzichtelijk te maken, en het vergroten van privacybewustzijn binnen organisaties.

Wat mij drijft

In een maatschappij die in snel tempo verandert door digitalisering en technologische ontwikkelingen is het belangrijk dat het privacybeleid van organisaties hierin meegroeit. Vanuit mijn juridische expertise, in onder andere het gezondheidsrecht, help ik organisaties graag bij het ontwikkelen van een duurzaam privacybeleid. Ik vind het hierbij leuk en uitdagend om zowel de belangen van de organisatie centraal te stellen, als uit te zoeken hoe de mogelijkheden van digitalisering zo optimaal én maatschappelijk verantwoord mogelijk zijn te benutten.

Waarom VKA

VKA biedt mij de mogelijkheid om samen te werken met collega’s met diverse opleidingsachtergronden uit de verschillende expertisegroepen. Door deze samenwerking kan ik mij verder ontwikkelen en kunnen we door het bundelen van kennis komen tot praktische adviezen van de beste kwaliteit. Ook spreekt het mij aan dat er binnen VKA oog is voor elkaar en dat iedereen zichzelf kan zijn. Dit maakt dat ik mij op mijn gemak voel en met plezier kan werken. 

Justine de Boer VKA