Laura Natrop

Consultant

Wat ik doe

De invloed van data en AI speelt een steeds grotere rol in de samenleving. Dit is een ontwikkeling die een grote positieve bijdrage kan leveren aan organisaties en de maatschappij. Echter komen er ook grote uitdagingen bij kijken. De uitdagingen voor organisaties zitten niet alleen in het “hoe dan?” maar ook in vragen op het gebied van privacy en ethiek. In de expertisegroep Data & AI werken we samen aan de datagedreven ontwikkeling van organisaties en creëren we datagedreven oplossingen. Het helder specificeren van de doelen en het stellen van kritische vragen is daarbij essentieel.

Wat mij drijft

Ik geloof erin dat de opdrachten die we bij VKA doen echt een maatschappelijke bijdrage leveren. De maatschappelijke vraagstukken die aan veel opdrachten ten grondslag liggen zorgen ervoor dat de bijdrage die ik lever ook echt impact heeft op de samenleving. Die positieve bijdrage aan zowel de organisatie als de samenleving is een van mijn belangrijkste drijfveren. Daarnaast vind ik leren leuk: bij elke organisatie waar je komt leer je weer iets nieuws en de cultuur bij VKA bevordert continue persoonlijke ontwikkeling.  

Waarom VKA

Wat mij drijft, drijft ook mijn collega’s. Kwaliteit, maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling staan hier centraal. Het feit dat je dezelfde doelen nastreeft maakt dat je ook altijd bij je collega’s terecht kunt. Het zijn slimme gedreven mensen met oprechte passie voor hun werk. Daar leer ik enorm veel van.

Laura Natrop VKA