Solaiman Boubkari

Senior consultant

Wat ik doe
Als Senior Consultant bij VKA houd ik me bezig met diverse facetten van IT-management. Mijn expertise omvat onder meer het ontwikkelen van IT-strategieën en beleidslijnen, het opstellen van informatieplannen en het begeleiden van complexe IT-projecten. Met kennis van regievoering en beheerorganisaties help ik bedrijven om effectief en efficiënt met hun IT-middelen om te gaan, waarbij het van belang is te zorgen voor optimale relaties tussen organisaties en externe partners. Daarnaast heb ik ervaring met (Enterprise) Architectuur en Life Cycle Management, wat bijdraagt aan het waarborgen van duurzame en toekomstbestendige IT-oplossingen.

Met een bewezen staat van dienst in het adviseren en begeleiden van (publieke) organisaties op het gebied van IT, combineer ik strategisch inzicht met praktische implementatievaardigheden. Ik ben toegewijd om organisaties te helpen hun IT-ecosysteem te optimaliseren en groei te stimuleren door middel van doordachte strategische keuzes op het gebied van architectuur, governance, beheer, etc. 

Wat mij drijft
Analyseren, onderzoeken en oplossen vind ik heerlijk om te doen, waarbij ik graag een inhoudelijke bijdrage lever van hoge kwaliteit. Mijn motivatie komt voort uit het willen bijdragen aan het succes van organisaties door middel van doordachte IT-transformaties en het leveren van waarde die blijvende impact heeft. Dit komt door mijn ambitieuze en resultaatgerichte karakter. Daarom krijg ik energie van projecten die een uitdagend karakter hebben en van organisaties die zich graag willen aanpassen in de snel veranderende omgeving. Dit doe ik het liefst samen met u, en samen met mijn collega’s, omdat ik er in geloof dat een effectieve samenwerking cruciaal is om duurzame resultaten te behalen. 

Waarom VKA
Als adviseur krijg ik hier de kans om te werken met gepassioneerde, deskundige collega’s aan projecten die er echt toe doen. VKA stimuleert haar mensen ook om hunzelf verder te ontwikkelen en ondersteunt deze ambities tegelijkertijd. Voor mij biedt VKA de perfecte balans tussen een informele, ondersteunende omgeving en hoogwaardige professionaliteit. Ik ben trots om onderdeel te mogen zijn van een organisatie die impact maakt op de maatschappij en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

VKA Solaiman Boubkari