Christian Verhagen MSc

Management consultant

Wat ik doe

Na het afronden van mijn master Bestuurskunde ben ik begonnen als consultant in de publieke sector. Inmiddels heb ik ruim 10 jaar ervaring met het adviseren van organisaties over hoe zij meer waarde kunnen halen uit data en technologie. Het gebruik van technologie en data analytics stelt organisaties in staat de prestaties te verbeteren en betere (fact-based) beslissingen te maken. De potentie hiervan is enorm, maar stelt overheden ook voor uitdagingen en een andere manier van werken.

Ik focus mij op de vraag hoe overheden dit op een succesvolle wijze kunnen doen, rekening houdend met (wettelijke) kaders, zoals privacy. Mijn expertises liggen op de thema’s datagedreven / informatiegestuurd werken, data-analyse & visualisatie en financiële vraagstukken zoals businesscases. Mijn manier van werken kenmerkt zich door een pragmatische en resultaatgerichte aanpak, met oog voor de complexiteit van de omgeving.

Wat mij drijft

Ik ben ervan overtuigd dat het beter en slimmer gebruik maken van data en technologie organisaties sterker kan maken en een bijdrage levert aan het oplossen van zowel organisatorische als maatschappelijke vraagstukken. Wat mij drijft is het helpen van opdrachtgevers om hierbij succesvol te zijn en daadwerkelijk resultaat boeken.

Waarom VKA

Uitdagende vraagstukken in complexe en politiek-bestuurlijke omgevingen. Dat is wat mij aantrekt in VKA en ervoor zorgt dat ik dagelijks met veel plezier onze opdrachtgevers help om succesvoller te zijn en om continu te verbeteren. De combinatie van technische en organisatorische kennis en ervaring is waarom ik voor VKA heb gekozen.

 

Christian Verhagen VKA