Christian Verhagen benoemt tot partner

Verdonck, Klooster & Associates (VKA), onderdeel van Highberg, benoemt Christian Verhagen tot partner.

Christian Verhagen is sinds 2013 werkzaam bij het strategisch adviesbureau VKA, onderdeel van Highberg. Christian richt zich hierbij op de digitale transitie van de publieke sector en het verantwoord gebruik van data en artificiële intelligentie (AI). In zijn nieuwe rol zal hij zich onverminderd blijven inzetten op deze onderwerpen, en tegelijkertijd werken aan de stevige groeiambities van Highberg.

Vanuit VKA werkt Christian aan een ‘European Office’, waar opdrachtgevers met hun vragen terecht kunnen over de versnelling die de EU wil aanjagen op het gebied van digitalisering en duurzaamheid.

Verhagen: “De rol van mijzelf, de kennis en ervaring van VKA en Highberg geeft me ongelooflijk veel energie. We kunnen gezamenlijk onze opdrachtgevers helpen in het adviseren over en realiseren van hun ambities op het gebied van digitalisering en duurzaamheid. Vanuit Europa zien we veel aandacht en versnelling hiervoor, al dan niet ondersteund of afgedwongen door Europese wetgeving. Dit biedt kansen, maar gaat ook niet vanzelf. De komende jaren is er dus veel werk aan de winkel om al deze ambities in goede banen te leiden. Hier zet ik mij graag voor in!”.

De consultants van Highberg zijn experts in digitale, organisatorische en duurzaamheidstransformaties. Highberg helpt organisaties in hun transformatiereis van strategie en ontwerp naar implementatie en training. De komende jaren werkt Highberg aan haar positie op het gebied van transformatieconsulting, zowel in Nederland als in Europa.