Joost van Lier MSc

Senior consultant

Ik werk sinds februari 2015 bij Verdonck, Klooster & associaties in de expertisegroep IT strategie & Architectuur. Hier houd ik me bezig met vraagstukken op het snijvlak van de business en de IT. Als architect en consultant probeer ik voor beide partijen de beste oplossing te vinden en help ik mijn klanten om deze oplossing te implementeren.

Binnen VKA probeer ik het architectuur vakgebied te verrijken met andere specialisaties binnen de IT zoals Agile werken en nieuwe technologie. Door het combineren van deze specialisaties probeer ik altijd het beste voor de klant te bereiken. Binnen VKA ben ik betrokken bij vakgroepen rondom Internet of Things en Enterprise Mobility.

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Bedrijfseconomie van de Hogeschool Rotterdam. Hierna heb ik werkervaring opgedaan als IT consultant gericht op bedrijfstoepassingen, voornamelijk uit de Microsoft hoek. Naast mijn werk ben ik verder gaan studeren. In augustus 2015 ben ik afgestudeerd aan de Rotterdam School of Management waar ik de master Business Information Management heb afgerond.

VKA is voor mij een typisch Nederlands adviesbureau. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Het doel is om te komen tot de beste oplossing voor de klant. Daarnaast is er binnen VKA zeker oog voor de menselijke kant van het vraagstuk, en de eigen medewerkers. Ook het motto van VKA “ICT dient de mens” spreekt mij erg aan. ICT moet namelijk het leven van de mens, of dit nou in zijn privé of werk omgeving is, makkelijker maken.

Joost van Lier VKA