Interim Management

VKA heeft een passie voor het realiseren van blijvende verbeteringen. Regelmatig is het daarvoor noodzakelijk dat sleutelposities tijdelijk ingevuld worden door zeer ervaren managers, die deze blijvende verbeteringen realiseren én bestendigen in de organisatie. Managers die door hun competenties en werkervaring deze verbetering als geen ander kunnen realiseren, en de mensen uit te organisatie hierin op natuurlijke wijze meenemen. VKA’s interim managers zorgen dat organisaties hun verbeterpotentieel ontdekken, ontwikkelen en borgen om excellent te opereren. Wij noemen dit ‘realising sustainable excellence’.

Bij interim- en programmamanagement draait het niet alleen om wie er binnenkomt, maar vooral om wat hij of zij achterlaat. Het resultaat van de inzet van onze interim managers is een blijvende verbetering van ICT management of operationeel management. Wij starten daarbij met een gedegen analyse van de huidige en gewenste situatie. Onze integrale aanpak zorgt voor een afgewogen balans tussen de klant, processen, organisatie, ICT, besturing, beheersing, financiën en natuurlijk management en medewerkers. Onze ervaren interim managers zetten zaken in beweging. Voorgoed.

VKA beschikt over ruim 200 ervaren interim managers, allen met meer dan 15 jaar werkervaring. Zij zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van ervaring, passie en persoonlijkheidseigenschappen. De interim managers staan voor professionaliteit, integriteit, respect, daadkracht en plezier. Onze interim managers hebben toegang tot de kennis en ervaring van onze ruim 100 ervaren adviseurs, die gezamenlijk meer dan 350 strategische adviesopdrachten per jaar uitvoeren. Zij zijn snel en eenvoudig beschikbaar voor een advies, audit of second opinion die noodzakelijk is voor de gewenste verbetering. Of het nu gaat om architectuur, cybersecurity, outsourcing, regie, agile transformatie, privacy, big data of een andere expertise in het complexe ICT werkveld. Vanuit dit solide fundament zetten onze interim managers zaken in beweging, brengen zij strategieën tot uitvoering en zorgen zij voor blijvende verbeteringen van uw organisatie.

VKA’s interim management heeft onlangs een stevige impuls gekregen door de strategische samenwerking met Management in Motion. Voor meer informatie, zie ook het nieuwsbericht over deze samenwerking..