Interim Management

VKA leidt veranderprojecten en programma’s waar ICT de organisatie tot verandering dwingt. Complexe en uitdagende trajecten die er écht toe doen. Als strategisch ICT-adviesbureau hebben we de technische kennis én de organisatorische ervaring om dat ook echt waar te maken. Het maakt ons een unieke partner voor opdrachtgevers die het hoogste rendement uit hun ICT-investeringen willen halen. 

VKA adviseert niet alleen, wij realiseren ook blijvende verbeteringen. Dat doen we door sleutelposities tijdelijk in te vullen met ervaren interim managers. Zij committeren zich aan het verankeren van de verbeteringen in de organisatie, vanuit het motto “het gaat er niet om wat je meebrengt, maar om wat je achterlaat”.

VKA heeft bewezen ervaring met het leiden van succesvolle veranderingen in de ICT bij organisaties van naam. Onze medewerkers en associates waren zelf werkzaam als bestuurder, CIO of hoofd CIO-office, bij organisaties als: Schiphol Telematics, SVB, VGZ, PostNL, Gemeente Amsterdam, Ingenieursbureau en ABP. We helpen u graag zelf vorm te geven aan verandering of innovatie en delen daarbij onze kennis en ervaring van harte.

 

Producten & diensten

FG/CPO Interimmanagement
Naast de complexe adviesvragen zien we de vraag naar écht goede Functionarissen voor de Gegevensbescherming en Chief Privacy Officers toenemen. 
Lees meer