Joeri Olierook

Programma manager

Wat ik doe

Ik voer veranderingen door op het snijvlak van informatisering, innovatie en processen. Wat mij betreft valt of staat dit met het herkennen en samenbrengen van de uiteenlopende belangen die hierbij voor alle betrokkenen spelen.

Wat mij drijft

Ik vind het geweldig om te werken met een diversiteit aan belanghebbenden. Om resultaten te behalen moet ik mijn aanpak en wijze van communiceren telkens weer op de omgeving aanpassen. De verschillende perspectieven van een vraagstuk – strategisch, tactisch en operationeel – geven me de inspiratie en creativiteit om oplossingen te bedenken en door te voeren.

Waarom VKA

Bij VKA komen alle die aspecten naar voren. Ik houd me bezig met boeiende vraagstukken bij interessante organisaties. De oplossing voor deze vraagstukken vergt altijd een de combinatie van verschillende methoden, technieken en expertises. De samenwerking met professionele collega’s uit de diverse expertises levert niet alleen de oplossingen op, maar voor mij persoonlijk iedere keer weer nieuwe inzichten en ontwikkeling!

Joeri Olierook VKA