Joeri Olierook

Programma manager

Wat ik doe

Ik voer veranderingen door op het snijvlak van informatisering, innovatie en processen. Dit valt of staat voor mij met herkennen en samenbrengen van de uiteenlopende belangen die hierin spelen. De omgeving enthousiasmeer ik met open communicatie en een energieke instelling.

Wat mij drijft

Ik vind het geweldig om te werken met een diversiteit aan belanghebbenden. Om resultaten te behalen moet ik mijn aanpak en wijze van communiceren telkens weer op de omgeving aanpassen. De verschillende perspectieven van een vraagstuk, strategisch-, tactisch- en operationeel, geven me de inspiratie en creativiteit om oplossingen te bedenken en door te voeren.

Waarom VKA

Bij VKA komen alle genoemde aspecten naar voren. Ik houd me bezig met boeiende vraagstukken rondom verandering bij interessante organisaties. En de oplossingen voor deze vraagstukken liggen vrijwel altijd in de combinatie van verschillende methoden, technieken of expertises. Dit geldt niet alleen voor het vraagstuk van de opdracht zelf, maar ook voor de wijze waarop VKA hier invulling aan geeft. Met professionele collega’s uit de diverse expertises samenwerken aan oplossingen levert voor de opdracht zelf een sterk team op, en voor mij persoonlijk iedere keer weer nieuwe inzichten en ontwikkeling.

 

Joeri Olierook VKA