ir. Gregor Hendrikse CISA

Management consultant

Wat ik doe

In veel opdrachten die ik heb uitgevoerd vormt de brugfunctie tussen Business en IT een centrale rol. Vanuit mijn technische achtergrond vertaal ik de door de business geformuleerde functionele eisen en wensen naar technische oplossingen die passen binnen de gestelde (architectuur) normen en kaders.  Mijn interesse gaat hierbij vooral uit naar innovatieve projecten met een mobiele component, vaak aangeduid met de term Enterprise Mobility. Het formuleren van een Mobiele visie en strategie, het opstellen van een mobiele referentie architectuur, en de verwerving van een concrete oplossing op basis van een Programma van Eisen zijn voorbeelden van activiteiten die ik onlangs heb uitgevoerd. De laatste jaren ben ik met name actief in de telecomsector, bij nutsbedrijven en in de zorg.

Wat mij drijft

De ontwikkelingen op het gebied van mobiel gaan razendsnel. Nieuwe technologieën als 4G, 5G, en LoRa volgen elkaar in hoog tempo op en hebben grote invloed op zowel ons privé-leven als werkende bestaan. Deze dynamiek spreekt mij enorm aan. De combinatie met de verschillende rollen en opdrachten die ik vervul resulteert in een zeer afwisselend, gevarieerd en uitdagend werkpakket.

Waarom VKA

Als onafhankelijk middelgroot ICT-adviesbureau biedt VKA de mogelijkheid om uitdagende projecten uit te voeren voor een breed scala aan organisaties. Ik voel me prettig bij de aandacht voor kwaliteit en professionaliteit die VKA kenmerkt en de omvang waarbij het mogelijk is je collega’s persoonlijk te leren kennen.

Gregor Hendrikse VKA