VKA kennispartner Enterprise Mobility congres – 11 juni, Kyocera stadion Den Haag

VKA heeft bijgedragen als kennispartner bij aan het Enterprise Mobility congres dat op 11 juni in het Kyocera Stadion te Den Haag plaatsvond. Organisator Heliview heeft Marc Gill’ard gevraagd om als dagvoorzitter het congres in goede banen te leiden. Het was een inspirerende dag, waarbij onder andere het Universitair Medisch Centrum Utrecht, ProRail, P-Direkt en Microsoft hun praktijkervaringen met mobiel werken hebben gedeeld. Daarnaast heeft een hacker een live demonstratie van de (on)veiligheid van zakelijke mobiele apps gegeven.

Onze enterprise mobility expert Gregor Hendrikse heeft de dag afgetrapt met een primeur! Hij presenteerde de belangrijkste resultaten van de VKA Enterprise Mobility benchmark. Deze benchmark geeft inzicht in de huidige status en plannen van Nederlandse overheidsorganisaties en bedrijven met mobiel werken. De benchmark beantwoordt vragen als:

  • Is mijn enterprise mobility budget meer of minder dan andere organisaties?
  • Welke enterprise mobility kansen laat mijn organisatie nog onbenut?
  • Hoe verhouden mijn technologische keuzes zich tot die van andere organisaties?

Alle deelnemers aan de benchmark hebben kosteloos een exemplaar van het benchmark rapport met de belangrijkste conclusies uit de benchmark ontvangen. Hiermee kunt u de keuzes van uw organisatie voor enterprise mobility vergelijken met andere Nederlandse organisaties.