VKA presenteert highlights van de VKA Enterprise Mobility Benchmark tijdens het Heliview Enterprise Mobility Congres

Verdonck, Klooster & Associates heeft recent de VKA Enterprise Mobility benchmark uitgevoerd. Deze benchmark geeft inzicht in hoe Nederlandse organisaties op dit moment omgaan met mobiel werken, welke strategische vraagstukken hierbij spelen en welke toekomstplannen zij hebben. De benchmark biedt daarmee voor organisaties een waardevol ijkpunt voor hun enterprise mobility strategie. In de benchmark komen onder andere de volgende aspecten aan de orde: belangrijkste drivers voor de invoering, ontwikkeling van het budget na 2016, het uitgiftebeleid van mobiele apparaten, de inrichting van het beheer, informatiebeveiligingsmaatregelen en de belangrijkste uitdagingen voor de toekomst.

Tijdens het onlangs door Heliview georganiseerde Enterprise Mobility Congres ‘Making Mobility Work’ heeft Enterprise Mobility expert Gregor Hendrikse enkele belangrijke resultaten van de benchmark gepresenteerd.

Voor meer informatie over de inhoud en resultaten van de benchmark kunt u contact met ons opnemen via info@vka.nl of 079-3681000.