VKA miniseminar: highlights van het Mobile World Congress in Barcelona

Om als VKA op de hoogte te blijven van alle relevante mobiele ontwikkelingen bezoeken wij jaarlijks het Mobile World Congress in Barcelona, het grootste mobiele communicatie evenement ter wereld. Uiteraard zijn wij ook dit jaar weer van de partij. Op dinsdag 1 maart 2016, van 15.30 tot 18.00 uur bij VKA in Zoetermeer presenteert Gregor Hendrikse in 1,5 uur de highlights van dit congres.

De ontwikkelingen op het gebied van Enterprise Mobility gaan nog steeds razendsnel. Afgelopen jaar hebben we middels de VKA Enterprise Mobility Benchmark in kaart gebracht hoe organisaties in Nederland omgaan met mobiel werken, welke strategische vraagstukken hierbij een rol spelen en welke toekomstplannen zij hebben.

Voor onze relaties zetten wij direct na afloop van het congres graag alle ontwikkelingen op een rij. We nodigen u van harte uit voor de vierde editie van ons miniseminar “Mobile World Congress 2016: de actuele kijk van VKA op Enterprise Mobility”.

We sluiten de sessie af met een borrel waarin voldoende gelegenheid is om met de andere aanwezige organisaties praktijkervaringen met Enterprise Mobility uit te wisselen.

Voor meer informatie over de inhoud van het mini-seminar kunt u contact met ons opnemen via info@vka.nl of 079-3681000, of schrijf u direct in door uw gegevens hieronder achter te laten.