VKA is kennispartner van het People Centric IT congres

Op 13 november dragen wij als kennispartner bij aan het People Centric IT congres in De Kuip te Rotterdam. Dit congres richt zich op de werkplek van de toekomst: die wordt gewaardeerd door gebruikers, de productiviteit verhoogt én veilig is. Congresorganisator Heliview heeft onze collega Marc Gill’ard gevraagd als dagvoorzitter. Daarnaast geeft onze expert Gregor Hendrikse zijn visie op de werkplek van de toekomst.

Enkele highlights uit het programma: Starbucks Coffee vertelt hoe een uitzonderlijke digitale ervaring zorgt voor tevreden IT gebruikers, wat zich vertaalt in betere bedrijfsprestaties en hogere klanttevredenheid. Het ministerie van Defensie presenteert een innovatieve Augmented Reality werkplek, waarmee gebruikers trainen met gevaarlijke situaties. Trendwatcher Jarno Duursma geeft zijn lange termijn visie op hoe wij in de toekomst werken en de digitale werkomgeving die hiervoor noodzakelijk is.

Als kennispartner mogen we onze relaties VIP-toegang tot het congres aanbieden, waarmee u een VIP parkeerplek, een ontbijt in de Boardroom en een rondleiding door het stadion ontvangt.

Kijk voor meer info en aanmelden op deze website van Heliview.