ir. Wilbert Enserink MBA

Management consultant

Wat ik doe

Ik ben strategie adviseur, regelaar en manager bij de expertise groep IT Strategie & Architectuur. Als managementadviseur houd ik me bezig met het opstellen van digitale business strategieën. Hierbij help ik organisaties naar gestructureerde en planmatige innovatie van hun processen met ICT als belangrijke driver voor vernieuwing. Ook heb ik vaak een coördinerende rol bij de verwezenlijking van de vernieuwing.

Als manager ben ik verantwoordelijk voor tal van ‘KPI’s’ binnen VKA, maar bovenal werk ik met een bijzonder leuke en professionele groep mensen in mijn team.

Wat mij drijft

Ik haal mijn energie uit het vertalen van de mogelijkheden van innovatieve ICT naar kansen voor onze klanten. Samen met collega’s moeilijke vraagstuk aanpakken, waarbij het soms even stretchen is, maar het des te mooier is als het advies ‘een mooie landing maakt’. Ik vind het hierbij leuk om klanten te helpen in de vertaling van hun initiële vraag naar daar waar het bij hen echt om draait. Dat is soms even puzzelen op niveau!

Waarom VKA

VKA is een zeer professioneel bedrijf. We delen veel kennis en pakken klantvragen multidisciplinair aan. Onze kennis, kunde en professionaliteit maakt dat we voor topadviezen worden gevraagd. En uiteraard zijn dat veelal de interessante vraagstukken en dus leuk om aan te pakken. De cultuur kenmerkt zich door ‘leren en innoveren’, continu vooruitstrevend. Dat houdt je scherp en zorgt voor de nodige uitdaging.