ir. Wilbert Enserink

Managing consultant

Wat ik doe

Ik ben adviseur, regelaar en manager bij de expertise groep IT Strategie & Architectuur. Als adviseur houd ik me bezig met tal van vraagstukken die raakvlakken hebben met IT Strategie, implementatie hiervan of het opstellen van een architectuur. Kortom: super leuke inhoud. Als regelaar coördineer ik tal van activiteiten en innovaties bij onze klanten en intern. Als manager ben ik verantwoordelijk voor tal van ‘KPI’s’, maar bovenal werk ik met een bijzonder leuke groep van fantastische mensen in mijn team.

Wat mij drijft

Ik haal mijn energie uit de afwisseling van het werk. Samen met collega’s moeilijke vraagstuk aanpakken, waarbij het soms even stretchen is, maar het des te mooier is als het advies ‘een mooie landing maakt’. Ik vind het hierbij leuk om klanten te helpen in de vertaling van hun initiële vraag naar daar waar het bij hen echt om draait. Dat is soms even puzzelen op niveau!

Waarom VKA

Kennis delen, samen lachen, een feestje vieren, persoonlijke groei, constructief leren van zaken die beter kunnen, overzichtelijk, een omgeving om te vertrouwen, resultaten boeken, professioneel werken, samen lunchen aan een gedekte tafel, complexe en uitdagende opdrachten doen, veel eigen vrijheid om je werk te vormen en je eigenste ik te smeden. Zo, nog meer nodig? Allemaal woorden en zinnen die voor mij van toepassing zijn op VKA en VKA beschrijven. Als je dit zo leest klinkt het prachtig, en dat is het voor mij ook.