Cleo van Engelen MSc

Management consultant

Wat ik doe

Als adviseur bij VKA houd ik mij bezig met ICT-vraagstukken waarbij ICT een concrete bijdrage kan leveren aan de (business)doelstellingen van een organisatie. Ik zie ICT als een middel dat een organisatie strategisch, tactisch en operationeel kan inzetten om een organisatieverbetering te realiseren.

Ik ben werkzaam binnen de expertisegroep Sourcing en Regie. Binnen deze expertise zoek ik naar oplossingen waarbij de verbinding kan worden gelegd tussen mensen, organisatie(beleid) en ICT. Hierbij voer ik opdrachten uit op het gebied van beleid (waar willen we naar toe, wat willen we bereiken), verwerving (hoe krijgen we wat we willen hebben), realisatie (hoe passen we een gekozen oplossing in binnen de organisatie) en uitvoering (hoe houden we controle over de (IT)organisatie). In mijn optiek worden resultaten binnen een deel van deze keten alleen behaald als je de afhankelijkheden en samenhang van het geheel kunt overzien. Hier help ik graag organisaties bij!

Wat mij drijft

Elke situatie, organisatie en vraagstuk is anders en hier zie ik ook de uitdaging in mijn werk: een passende oplossing vinden die specifiek voor mijn klant meerwaarde creëert.

Waarom VKA

Ik werk nu een aantal jaar met veel plezier voor VKA. VKA kenmerkt zich voor mij door de open, collegiale en professionele cultuur, waarbinnen kwaliteit centraal staat. Binnen deze omgeving word ik gestimuleerd mijzelf te blijven ontwikkelen en krijg ik de kans gave opdrachten uit te voeren in de (semi)publieke en private sector.

 

VKA Cleo van Engelen