drs. Nico Verbeij

Management consultant

Wat ik doe
Als trainer en adviseur werk ik voor kennisintensieve organisaties die met elkaar willen werken aan grote en kleine verbeteringen (al of niet veroorzaakt door nieuwe ICT). De nadruk ligt daarbij op het leren en verbeteren in teams. Op weg naar een cultuur van ‘elke dag samen een beetje beter’. Ik combineer daarbij o.a. inzichten uit LEAN, kennismanagement en coaching. Verbeteringen doen er pas toe als de klant, leerling, cliënt, burger er echt bij gebaat is.

Wat mij drijft
Ik geloof in de kracht en deskundigheid van professionele teams ook in het samen leren en verbeteren. Als managers in een coachende stijl samenwerken met hun teams onstaat een balans tussen ruimte, richting en rekenschap. Dit kan met eenvoudige en praktische instrumenten en zonder navelstaarderij en met het eindresultaat voor ogen.

Waarom VKA
Ambitie en kwaliteit. Dat zijn de twee redenen waarom ik gekozen heb voor Verdonck, Klooster en Associates. Een van de ambities van VKA is om de kwaliteit van organisaties te helpen verhogen. De dienstverlening kan beter door een sterke organisatie gedragen door bekwame professionals met een slimme en veilige inzet van ICT. Het belangrijkst zijn natuurlijk de inspirerende collega’s die net als ik ambitie en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.