Praktijkopleiding Cyber security Awareness & Management

De menselijke factor is cruciaal voor de informatiebeveiliging van uw organisatie. Tijdens deze 3-daagse praktische opleiding krijgt u inzicht in de bouwstenen van security awareness voor uw organisatie. Daarvoor zet u een doeltreffend security awareness plan op. Zo verandert u het gedrag van uw medewerkers.

Steven Debets is hoofddocent bij de 3-daagse praktijkopleiding Cyber security Awareness & Management. Steven is gespecialiseerd in de strategische toepassing van risicomanagement, cyber security en ICT compliance. Steven ondersteunt organisaties bij het opzetten van
de besturing van risicomanagement, het inrichten van risicomanagement processen en het invoeren van technologieën om risico’s te beheersen. Steven houdt zich bezig met de inrichting van managementsystemen voor cyber security en advisering op het gebied van identiteit en toegangsbeheer. Steven heeft veel ervaring met het uitvoeren van risicoanalyses op bedrijfsprocessen en beveiligings- en kwaliteitsaudits bij verschillende grote organisaties.

Nico Verbeij presenteert zijn aanpak om awareness echt te borgen in organisaties.

30 november, 1 en 7 december te Amsterdam

Download hier de brochure

Informatie en aanmelden:

Cyber security awareness en management