Stefan de Blij MSc MA

Managing consultant

Wat ik doe

Als Senior consultant help ik organisaties met het realiseren van oplossingen voor (complexe) vraagstukken. Hierbij richt ik me voornamelijk op vraagstukken waarin het inzetten van digitalisering, datagedreven werken, data science en machine learningmodellen een uitkomst biedt. Hierbij vind ik het van het grootste belang dat de oplossingen op maat zijn binnen de context van een organisatie, aansluiten bij de competenties van de mensen die ermee moeten werken en de organisatiestructuur, zodat er draagvlak ontstaat. Hierbij zet ik graag mijn bestuurskundige, psychologische en data-achtergrond in om van elk project weer een succes te maken.

Wat mij drijft

Ik wil bijdragen aan slimme oplossingen op het grensvlak van organisatie en ICT door mijzelf continu van binnenuit te verbeteren en zo Nederland steeds een beetje mooier te maken. Ook word ik gedreven door het steeds diepgaander te begrijpen hoe mens en ICT beter kunnen samenwerken. Hierbij heb ik speciale interesse in wat nodig is om betere resultaten te boeken en de spanning tussen beleid en realisatie zoveel als mogelijk weg te nemen.

Waarom VKA

VKA is een organisatie waar initiatief, verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling gezien, gewaardeerd en gestimuleerd wordt. Dit is een win-win voor iedereen. De vraagstukken waar VKA aan werkt zijn bovendien divers en stuk voor stuk uitdagend. Ik zal het beste uit mezelf halen om bij te dragen aan het oplossen van deze vraagstukken.

Stefan de Blij VKA