Rutger Gooszen EMIM

Management consultant

Wat ik doe

Een organisatie of keten heeft de wens om te verbeteren of nieuw beleid vraagt om verandering. Vaak is de context waarin dit moet gebeuren complex, vraagt het om multidisciplinair kijken en inzicht in de samenhang en het effect op de sociale organisatie, informatievoorziening en IT. Mijn vak is inzicht te geven in de samenhang en een conceptueel ontwerp te maken voor de realisatie. Van WAT naar HOE met behulp van architectuur als structurerende methodiek en beschrijving. Dat vraagt om creatief en onderzoekend werken met de belanghebbenden, maar wel gericht op een resultaat waar men mee verder kan.

Wat mij drijft

Ontdekken, pionieren en onderzoeken waarom en hoe het anders kan geeft mij energie. Een inhoudelijke bijdrage leveren van hoge kwaliteit, nauwkeurig en volledig om het doel van de opdrachtgever dichterbij te brengen is heel bevredigend. Mensen verbinden en verbanden leggen zodat ze verder komen met hun vraagstuk is iets wat ik leuk vind en daarbij kan ik putten uit het kennisnetwerk dat VKA ook is.

Waarom VKA

Bij VKA is een adviseur iemand die in staat is om zich te verplaatsen in het vraagstuk van de opdrachtgever, mee te denken en resultaat te bereiken. Door de omvang kunnen we voldoende kennis inbrengen om een multidisciplinair en complex vraagstuk op te lossen maar tegelijk zijn we nog klein genoeg om snel te schakelen en flexibel te reageren op een veranderende opdracht. Geen bureaucratie en contractmanagement maar resultaat!

Voor mij is VKA vooral afwisseling, mooie opdrachten en een hecht team van mensen waardoor je steeds weer wordt uitgedaagd.

Rutger Gooszen VKA