Rutger Gooszen EMIM

Management consultant

Wat ik doe

Als management consultant op het gebied van onder andere enterprise architectuur, digitale Overheid en ketenvraagstukken ondersteun ik vaak een programmamanager, directielid of verandermanager. Meestal gaat het om complexe vraagstukken die vragen om het aanbrengen van structuur, samenhang en inzicht zodat besluiten kunnen worden genomen. Naast deze inhoudelijke rol waarbij ik architectuur als stuurinstrument kan inzetten, word ik ook gevraagd omdat ik in staat ben zaken in beweging te krijgen en een resultaat te boeken door de verbinding te zoeken.

Wat mij drijft

Een inhoudelijke bijdrage leveren van hoge kwaliteit die het doel van de opdrachtgever dichterbij brengt is heel bevredigend. Mensen verbinden en verbanden leggen zodat ze verder komen met hun vraagstuk is iets wat ik leuk vind en daarbij kan ik putten uit het kennisnetwerk dat VKA ook is.

Waarom VKA

Bij VKA is een adviseur iemand die in staat is om zich te verplaatsen in het vraagstuk van de opdrachtgever, mee te denken en resultaat te bereiken. Door de omvang kunnen we voldoende kennis inbrengen om een multidisciplinair en complex vraagstuk op te lossen maar tegelijk zijn we nog klein genoeg om snel te schakelen en flexibel te reageren op een veranderende opdracht. Geen bureaucratie en contractmanagement maar resultaat!

Voor mij is VKA vooral afwisseling, mooie opdrachten en een hecht team van mensen waardoor je steeds weer wordt uitgedaagd.

 

Rutger Gooszen VKA