ir. Pim Schouten

Partner

Wat ik doe

Ik help organisaties bij het beantwoorden van vraagstukken op het gebied van ICT-dienstverlening, met name op het vlak van de inrichting en besturing van de ICT: hoe zorg ik dat ICT maximaal bijdraagt aan de (strategische) doelen van de organisatie. Sourcing, leverancierselectie en regie zijn daarbij voor mij belangrijke onderwerpen. Ik help de klant antwoorden te formuleren op vragen als: Wat moet je als organisatie zelf doen en wat kun je uitbesteden aan een marktpartij? Hoe stuur ik mijn externe leverancier effectief aan? Hoe houd ik regie op dienstverlening die uit de cloud geleverd wordt?

Wat mij drijft

Ik haal maximale energie uit het leveren van adviezen die de opdrachtgever echt verder helpen, adviezen die zorgen dat ICT bijdraagt aan de strategische doelen van de organisatie. Het feit dat je projecten in multidisciplinaire teams, samen met professionele collega’s kan uitvoeren, is een extra drijfveer voor mij.

Waarom VKA

VKA biedt uitdagende projecten in een professionele en collegiale omgeving. Kwaliteit staat bij iedereen binnen VKA hoog in het vaandel. We hebben een cultuur van elkaar scherp houden, maar bieden ook een omgeving waar je kunt terugvallen op collega’s als je de visie of het oordeel van een ander nodig hebt.
VKA biedt daarnaast veel ruimte voor professionele ontwikkeling, om te zorgen dat je voorop blijft lopen in je vakgebied en dat je ook buiten je eigen domein een volwaardig gesprekspartner voor opdrachtgevers bent en blijft.