drs. Mitch Knoop

Consultant

Wat ik doe

Als consultant bij de expertisegroep Strategie en Architectuur werk ik aan diverse vraagstukken op het snijvlak van business en informatietechnologie. Mijn expertise en interesse strekken zich uit over zowel de technische als niet-technische (business) aspecten van IT. Ik help opdrachtgevers graag bij het vinden van oplossingen voor hun uitdagingen. Met mijn kennis van bedrijfsmanagement en technische facetten ben ik in staat om de brug te slaan tussen beide werelden en keuzes op een begrijpelijke manier te communiceren.

Wat mij drijft

Tijdens mijn studie en werkervaring heb ik ontdekt dat het vinden van de juiste balans tussen organisatiebelangen, klantbehoeften en technische oplossingen mij enorm boeit. Het vereist het verbinden van gebruikers- en technische vereisten om zo de beste oplossing te vinden voor de organisatie, rekening houdend met de specifieke behoeften van elke organisatie.

Mijn ambitie is om met verschillende stakeholders samen te werken en te zoeken naar een passende oplossing die zowel technisch als praktisch haalbaar is.

Waarom VKA

VKA is een toonaangevend en onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in de digitale transformatie van een organisatie. Met een team professionals met diverse specialisaties, biedt VKA-opdrachtgevers uit zowel de publieke als private sector een breed scala aan oplossingen voor hun IT-vraagstukken.

Bij VKA krijg je de kans om te werken aan diverse opdrachten bij interessante organisaties. Door de verschillende expertisegebieden en vraagstukken is elke opdracht anders, wat voor een uitdagende werkomgeving zorgt. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel bij VKA. Het bedrijf biedt diverse trainingen en cursussen aan om je kennis en vaardigheden te verbeteren. Ook is er veel ruimte voor coaching en feedback om de ontwikkeling te ondersteunen.

Kortom, VKA biedt mij een inspirerende werkomgeving waarin ik mijzelf kan ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak, terwijl ik opdrachtgevers help bij het vinden van oplossingen voor hun IT-uitdagingen.

Mitch Knoop VKA