Martijn Hunsche

Management consultant

Wat ik doe

Als consultant houd ik me graag bezig met complexe vraagstukken op het snijvlak van organisatie en ICT. In een rol als architect breng ik complexe zaken terug tot begrijpbare stukjes: inzicht en overzicht bieden. Daarbij is ICT niet het doel maar een middel om organisaties verder helpen te verbeteren, vaak een belangrijk middel.

Wat mij drijft

‘Anderen willen helpen’ is een niet onverdienstelijk ideaal voor een consultant. Daarin ook de drive om jezelf continu te verbeteren. Niet alleen door het goede nog beter te maken, maar juist door een goede balans te vinden in meerdere talenten.

Waarom VKA

Bij VKA krijg ik de ruimte om in een professionele sfeer klanten en collega’s te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen. ‘Fit for purpose’ in goed Nederlands. Verder kijken dan de klantvraag en meehelpen het echte probleem op te lossen. In mijn werk wil ik worden uitgedaagd door collega’s en klanten. Niet te lang in een comfortzone rusten, maar gaan voor de uitdaging in complexe vraagstukken en de kick in het vinden van creatieve en eenvoudige oplossingen. Dit ‘ei’ kan ik prima kwijt bij VKA!

VKA Martijn Hunsche