ing. Hans Oeij

Programma manager

Wat ik doe
In de rollen van programmanager, interim-manager en trusted advisor help ik onze opdrachtgevers om veranderingen te begeleiden naar de beoogde resultaten. Dit doe ik door midden in de organisatie van onze opdrachtgevers te staan en samen met de mensen om mij heen het onmogelijke mogelijk te maken, visies en ambities tot leven te wekken en concrete waarde te realiseren voor de organisatie en haar klanten. Door de jaren heen heb ik me steeds beter thuis gevoeld in de publieke sector en heb hierdoor een brede blik kunnen ontwikkelen voor diverse maatschappelijke onderwerpen. Onderwerpen die mij aan het hart gaan en die impact hebben op het leven van jou en mij. En daarom pak het vaak ook net wat anders aan; “dingen anders doen” om resultaat te boeken.

Wat mij drijft
Ik vind dat wij als maatschappij een betere overheid verdienen. Ik wil zaken verbeteren en veranderen ten goede van betekenisvolle onderwerpen zoals “schoon water en droge voeten” en “meedoen in de maatschappij naar vermogen”. Ik geloof dat een excellente informatievoorziening en goede onderliggende ICT beter functionerende organisaties kunnen worden gerealiseerd. Betere producten en diensten die aansluiten bij wat klanten en burgers verwachten en grotere werkgeluk voor medewerkers van diezelfde organisaties. En oh ja, technologie is gewoon hartstikke leuk, mits goed toegepast.

Waarom VKA
VKA verrast mij steeds opnieuw in allerlei facetten. De combinatie van fijne mensen en hun diepgaande kennis, de unieke sfeer, de impact die wij maken met onze opdrachten en niet vergeten onze opdrachtgevers leveren mij een ecosysteem om mij steeds verder te kunnen ontwikkelen als mens en als professional. Ik voel de gedeelde waarde om betekenisvol te zijn en impact te maken, voor jezelf maar bovenal voor de onze opdrachtgever en haar klanten. Dat bindt ons en brengt het beste in mij naar boven. En niet te vergeten, onze events zijn epic!

Hans Oeij VKA