ing. Geert Eggens MBA CISM CIPM

Programma manager

Wat ik doe

Als programmanager help ik opdrachtgevers om veranderingen door te voeren vaak op het gebied van informatiebeveiliging en de besturing hiervan. Dit is een dynamisch onderwerp waarbij organisaties continu in beweging zijn en de cybersecurity dreigingen zich in steeds sneller tempo ontwikkelen. Het belangrijkste hierbij is het daadwerkelijk en blijvend verankeren van de vereiste veranderingen. Regels en techniek zijn hierbij een ‘wassen neus’ zonder de juiste houding en gedrag. Het zijn uitdagende verandertrajecten die directe impact hebben op de continuïteit van de dienstverlening van de organisaties. Ik ga hierbij voor een blijvend resultaat door samen de mouwen op te stropen, uitgaande van de risico’s die de organisatie loopt en vaak uiteenlopende belangen die hierbij spelen. Ik maak de vereiste veranderingen concreet en behapbaar voor de organisatie. Daarnaast help ik organisaties, samen met een team van collega’s, om als onafhankelijk en kritisch geweten te fungeren op complexe projecten met ICT.

Wat mij drijft

Het belangrijkste hierbij is het daadwerkelijk verankeren van de verandering en het belang om samen met de klantorganisatie zaken succesvol voor elkaar te krijgen. Samenwerken met de mensen uit de organisatie, hands on en pragmatisch werken aan complexe organisatorische situaties en passende oplossingen in combinatie met ICT geven mij veel voldoening.

Waarom VKA

VKA gaat voor het resultaat van de klant waarbij onafhankelijkheid en kwaliteit altijd hoog in het vaandel staan. Uitdagende projecten met vaak grote maatschappelijke impact bij zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Collega’s die altijd klaar staan om mee te denken en kennis te delen. Daarnaast heb je bij VKA de mogelijkheid om ook buiten je vakgebied te werken en je zowel in de diepte als in de breedte te ontwikkelen. Je stuurt hierbij zelf je ontwikkeling en de vraagstukken waaraan je werkt. Deze vraagstukken zijn stuk voor stuk uitdagend.

Geert Eggens VKA