Douwe Horst MSc

Senior consultant

Wat ik doe

Deskundigheid en samenwerking vormen de basis voor resultaat bij de klantvragen waar ik mij voor inzet. Door vanuit VKA over de laatste trends en bijkomende competenties te beschikken, is het mogelijk de vraag achter de vraag bij complexe ICT-vraagstukken op te lossen. Ik houd mij onder meer bezig met transities naar digitaal werken, Informatiegestuurd werken en het visualiseren van opgestelde businesscases en managementrapportages, met name binnen de Rijksoverheid. Met Informatiegestuurd werken en visualisaties verwachten opdrachtgevers steeds meer visueel betekenis en inzicht te krijgen in de data door middel van overzichtelijke dashboards en bijkomende besluiten.

Wat mij drijft

Ik zoek omgevingen op waar uitdagingen over de invulling van visie en strategie in combinatie met automatisering aan de orde van de dag zijn om bij te kunnen dragen aan verbetering van de dienstverlening. En dan met name binnen een wisselende werkomgeving met scherpe deadlines. De waardering van de klant over de toegevoegde waarde zorgt er op zijn beurt voor dat ik gedreven blijf.

Waarom VKA

De sterke band tussen collega’s bij VKA zorgt ervoor dat men het beste uit elkaars kennis en expertise naar boven haalt. Het voor elkaar willen werken en gezamenlijk doelen behalen vullen de wens van de klant op de best mogelijke manier in. Een ideale werkomgeving!

 

Douwe Horst VKA