Dennis Peperkamp

Management consultant

Wat ik doe

Ik ben een breed georiënteerde ICT-adviseur, waarbij ik mij vooral richt op (Enterprise) architectuur. Zodoende houd ik me bezig met het opstellen en vertalen van strategische doelen in plannen en projecten om de doelen te bereiken. Vanwege mijn brede oriëntatie kan ik zorgen voor een goede afweging van belangen, risico’s en toekomstige ontwikkelingen.

Wat mij drijft

Ik krijg energie van het oplossen van vragen en ogenschijnlijke problemen. Een soms eenvoudige vraag ontrafelen in de verschillende elementen, andere (externe) factoren erbij halen om de vraag te plaatsen in een groter geheel en vervolgens de complexiteit weer reduceren tot een behapbaar en begrijpelijk stuk.

In de jaren voor en bij VKA heb ik mogen werken met en voor kleine en grote organisaties, zowel in Nederland als daarbuiten. Al deze ervaringen helpen mij om me in te kunnen leven in de verschillende organisaties die we ondersteunen en adviseren bij VKA. Mezelf snel de organisatie en de bijbehorende dynamiek eigen maken is een sterke eigenschap en ik vind het leuk om dit steeds weer te doen.

Waarom VKA

Voor mij is het belangrijk niet enkel advies te geven over de richting of oplossing, maar actief mee te denken en meewerken aan de realisatie van zo’n advies. De praktijk is toch nog wel eens weerbarstiger en konijntjes komen uit een hoed, ook als dat niet goed uitkomt. Bij VKA is het leren van ervaringen een belangrijk onderdeel van de manier van werken. Leren met elkaar verhoogt de kwaliteit van het werk dat we leveren en die kwaliteit meten we aan de hand van werkelijke resultaat. Daarnaast is VKA een organisatie waar de lijnen kort zijn, de collega´s elkaar kennen en iedereen de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen.

Dennis Peperkamp VKA