Thijs Bakker

Consultant

Wat ik doe

Als toegewijde adviseur ben ik geïnteresseerd in vraagstukken op het snijvlak van business en informatietechnologie. De afgelopen jaren heb ik verschillende organisaties geadviseerd over technologische, innovatieve ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence (A.I.), Big Data, Internet of things (IoT), Security en Blockchain. Ik haal veel voldoening uit het realiseren van een passende oplossing waar een organisatie mee vooruit kan. Of dit nu gaat om een digitale business strategie of een Enterprise-/IT-architectuur; ik help u graag verder.

Wat mij drijft

Organisaties innoveren graag, maar ook de problematiek van nu vereist aandacht. Door de enorme hoeveelheid aan mogelijkheden binnen IT, kan het uitdagend zijn om de juiste keuzes te maken. Oplossingen moeten namelijk niet alleen nu passend zijn, maar moeten mee kunnen groeien met uw organisatie. Mijn drijfveer is het analyseren, ontrafelen en vervolgens structureren van technisch complexe omgevingen. Ik help u met een passend, begrijpelijk en kritisch advies: alles zodat u een resultaat heeft waar u iets mee kunt. Samen tillen we uw organisatie naar een hoger niveau.

Waarom VKA

Bij VKA staan kwaliteit, kennis en betrokkenheid voorop. Dit sluit naadloos aan bij mijn eigen waarden, karakter en ambitie. Bovendien word ik enthousiast van het helpen bij maatschappelijke vraagstukken. VKA is volop actief binnen het maatschappelijke domein en is goed vertegenwoordigd binnen de overheid, de zorg en het onderwijs. Dit heeft voor mij de doorslag gegeven om bij VKA te werken.

Om volledige inzet en motivatie van werknemers te kunnen vragen is niet alleen het werk zelf van cruciaal belang, ook de mensen zelf worden binnen VKA centraal gesteld. We doen het met z’n allen en precies om die reden is het naast alle serieuze zaken ook belangrijk om lol met elkaar te hebben. Laagdrempelige gesprekken met collega’s en leuke activiteiten bij VKA zorgen voor een informele sfeer. Er wordt hier écht de tijd genomen om elkaar te leren kennen, waardoor je je heel snel thuis voelt binnen de organisatie.

Thijs Bakker VKA