Thijs Bakker

Senior consultant

Wat ik doe

Inmiddels heb ik meer dan 7 jaar ervaring met het adviseren en begeleiden van opdrachtgevers bij het realiseren van hun innovatie-  en IT-strategie en bijbehorende technische oplossingen. Opdrachten waarvoor ik word gevraagd, gaan met name over het begeleiden en adviseren bij het maken belangrijke keuzes rondom IT, strategie en architectuur. Dit doe ik voornamelijk voor organisaties binnen het (semi)publieke domein en het onderwijs.

Zo heb ik de afgelopen jaren binnen verschillende organisaties business- en informatieanalyses uitgevoerd voor het technisch- en functioneel analyseren van IT-oplossingen en hun toekomstbestendigheid, voor programma’s en strategische Europese aanbestedingen.

Wat mij drijft

Organisaties innoveren graag, maar ook de problematiek van nu vereist evengoed aandacht. Dit evenwicht vertaalt zich ook door in IT, strategie en architectuur. Door de enorme hoeveelheid aan mogelijkheden binnen IT, kan het uitdagend zijn om de juiste keuzes te maken.

Mijn drijfveer is het analyseren, ontrafelen en vervolgens structureren van technisch complexe omgevingen. Ik help u met een passend, begrijpelijk en kritisch advies; zodat u een resultaat heeft waar u iets mee kunt. Samen tillen we uw organisatie naar een hoger niveau. Of dit nu gaat om een digitale business strategie of een Enterprise-/IT-architectuur; ik help u graag verder.

Waarom VKA

Bij VKA staan kwaliteit, kennis en betrokkenheid voorop. Dit sluit naadloos aan bij mijn eigen waarden, karakter en ambitie. Bovendien word ik enthousiast van het helpen bij maatschappelijke vraagstukken. VKA is volop actief binnen het maatschappelijke domein en is goed vertegenwoordigd binnen de overheid, de zorg en het onderwijs. Dit heeft voor mij de doorslag gegeven om bij VKA te werken.

Om volledige inzet en motivatie van werknemers te kunnen vragen is niet alleen het werk zelf van cruciaal belang, ook de mensen zelf worden binnen VKA centraal gesteld. We doen het met z’n allen en precies om die reden is het naast alle serieuze zaken ook belangrijk om lol met elkaar te hebben.

Thijs Bakker VKA