drs. Marwan Jezrawi

Senior projectmanager

Wat ik doe

Als Project-/Programmamanager houd ik me bezig met het realiseren van complexe IT-programma’s. Hierbij help ik organisaties met het inrichten en structureren van hun programma’s om de gewenste doelstellingen en digitale vernieuwing te kunnen realiseren. Vanuit een adviserende rol vertaal ik samen met de klant de visie naar een uitvoerbare strategie en haalbare resultaten. Mens, eenvoud, toegevoegde waarde, kwaliteit en digitale innovatie vormen hierbij de kernelementen van het advies en zijn hiermee leidend voor het gehele programma.

Wat mij drijft

Optimaal benutten van de organisatie expertises, gebruikmaken van cutting-edge technology en het doorbreken van de status quo is hetgeen wat organisaties in staat stelt om te verbeteren, dynamischer te worden en te accelereren. Dit is wat mij drijft. Mijn interesse ligt in het helpen van organisaties om hun expertises en competenties correct in te zetten en optimaal te benutten door gebruik te maken van geavanceerde technologieën die leiden tot betere prestaties. Het realiseren van dit via programmamanagement, end-to-end (van idee tot succesvolle realisatie), is hetgeen waar ik mijn energie en voldoening uit haal.

Waarom VKA

VKA is een gerenommeerd bedrijf met bekwame professionals uit verschillende disciplines die allen vooruitstrevend zijn. Werken bij VKA betekent voor mij werken in een inspirerende omgeving en aan uitdagende opdrachten voor uiteenlopende organisaties. Dit zorgt ervoor dat mijn persoonlijke ontwikkeling en -voldoening tot hun recht komen. Ook sluiten de visie, multidisciplinaire aanpak, omvang en cultuur van VKA aan bij mijn ambities. Dat zorgt er ook voor dat ik met plezier werk bij VKA.

Marwan Jezrawi VKA