Daan Smits MSc

Consultant

Wat ik doe

Als consultant bij de expertisegroep Strategie en Architectuur houd ik mij bezig met een verscheidenheid aan opdrachten in het kader van business en informatietechnologie. Met mijn ervaring in bedrijfsvoering en de technische kant van een bedrijf ben ik in staat om een vertaalslag te maken en daarbij keuzes op een begrijpelijke manier uiteen te zetten.

Wat mij drijft

Ik houd van een uitdaging. Bij voorkeur los ik met mijn kennis vraagstukken op waarbij ik anderen kan helpen, daar krijg ik energie van. Ik zal niet rusten totdat het beoogde doel is bereikt.

Waarom VKA

Ik heb voor VKA gekozen omdat het brede scala aan opdrachten mij erg aanspreekt. Met opdrachten in de publieke sector en voor private partijen lopen de vraagstukken erg uiteen, waardoor niet één opdracht hetzelfde is. Daarnaast ligt er bij VKA een grote nadruk op persoonlijke ontwikkeling, waardoor je gestimuleerd wordt om je te blijven ontwikkelen. De diversiteit van opdrachten met de focus op het individu maakt dat ik bij VKA helemaal op mijn plek ben.