mr. Courtney Don

Senior consultant

Wat ik doe

Als consultant bij VKA houd ik mij bezig met uiteenlopende privacyvraagstukken van onze klanten. Zo adviseer ik klanten over de relevante wet- en regelgeving en bied ik ondersteuning bij de implementatie van een duurzaam privacybeleid. Dit doe ik onder meer door benodigde documentatie op te stellen, maar ook door bewustzijn te creëren binnen de organisatie. Ik help onze klanten door complexe vereisten te vertalen naar praktische oplossingen.

Wat mij drijft

Privacy compliance vormt binnen iedere organisatie een belangrijk onderwerp, maar wordt tegelijkertijd binnen iedere organisatie heel anders ingevuld. De uitdaging is dan ook om voor iedere klant een passende oplossing te vinden die aansluit op de specifieke werkwijze van de klant. Wat mij drijft is om de schakel te vormen tussen het vraagstuk van de klant en een oplossing die niet alleen werkbaar, maar ook houdbaar is.

Waarom VKA

Binnen VKA staan kwaliteit en een open werksfeer centraal. Door de nauwe samenwerking met collega’s van verschillende expertises is niet alleen mijn werk heel leerzaam, maar kunnen we ook het beste advies aan de klant leveren.

Courtney Don VKA