Berend van der Hoeven Msc

Senior consultant

Wat ik doe

Als consultant binnen de expertisegroep Sourcing & Regie richt ik mij met name op uiteenlopende vraagstukken in de IT-sourcing lifecycle. Van behoefte inventarisatie (IST en SOLL) en marktverkenning tot het in kaart brengen van de sourcing strategie, marktbenadering en het doorlopen van het inkooptraject. In het verlengde daarvan betekent dit ook implementatie, contract- en leveranciersmanagement. Kortom, ik ondersteun organisaties bij een doelmatige en op de business afgestemde invulling van de IT-behoefte.

Wat mij drijft

IT dient de mens. In het brede en complexe digitale landschap is een goede invulling van de IT-functie daarom essentieel voor de toegevoegde waarde die IT kan bieden. Mijn persoonlijke drijfveren sluiten daar ideaal op aan. Ik word enthousiast van het doorgronden van contexten. Hoe ziet het IT-landschap van een organisatie eruit? Waarom heeft een organisatie zich op IT-vlak een bepaalde kant op ontwikkeld? Wat zijn hiervan de voordelen, waar liggen de verbeterpunten? Het doorgronden van deze vragen is cruciaal voor het in kaart brengen van een toekomstvisie en voor de vertaalslag naar sourcing, met als doel een IT-landschap die de klant dient.

Waarom VKA

VKA heeft een indrukwekkende hoeveelheid aan kennis en kunde in huis. Mensen met een passie voor hun vakgebied. De open en op samenwerking gerichte cultuur samen met de aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling maken VKA een mooie plek om te werken aan opdrachten die raken aan de brede expertises van het bedrijf.

Berend van der Hoeven VKA