Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Webinar ChatGPT: Impact & Implementatie

ChatGPT is populair. Alleen al in Nederland zijn er meer dan 1,5 miljoen gebruikers van de chatbot die is ontwikkeld door OpenAI. Net als Google Bard en Microsoft Bing Chat is ChatGPT een zogeheten Large Language Model (LLM). Maar wat is dat dan precies en wat kun je er allemaal mee?

Op dinsdag 28 november van 14:00 tot 15:00 uur organiseren VKA en JPR Advocaten samen een webinar over de praktische toepassing van ChatGPT en de juridische aspecten die daarbij komen kijken. We staan onder andere stil bij wat de toepassingsmogelijkheden zijn en met welke juridische kaders je rekening moet houden bij het gebruik.

Steeds meer organisaties passen ChatGPT toe in hun bedrijfsvoering. De verwachting is dat de impact van wetgeving op het gebruik van ChatGPT groot is. Organisaties doen er goed aan om vooraf na te denken over wat wel en niet kan en mag met dergelijke applicaties. Want waar moet jij allemaal rekening mee houden als je het gebruikt in jouw dagelijkse praktijk? En hoe verhouden het privacyrecht, intellectueel eigendomsrecht en de aanstaande AI-verordening zich tot de inzet van ChatGPT?

Deze vragen staan dan ook centraal in ons webinar. In het eerste deel van het webinar gaat Sabine Steenwinkel-den Daas, senior consultant op het gebied van Algoritmes en AI bij VKA, in op de betekenis van General Purpose AI, LLM’s en de mogelijkheden van ChatGPT. Vervolgens behandelen Yaşar Bayram en Luuk Wassink, advocaat en juridisch medewerker op het gebied van IE, ICT & Privacy bij JPR Advocaten, het juridisch kader bij het gebruik van ChatGPT aan de hand van een praktische use case. Sebastiaan Bouthoorn, senior consultant data, regulering en ethiek bij VKA, vervult de rol van moderator en biedt de gelegenheid om vragen in te brengen.

Dit webinar wordt jou kosteloos aangeboden door VKA en JPR Advocaten, als onderdeel van de reeks Impact & Implementatie van Digital Law. We vertellen je hierbij niet alleen welke verplichtingen er op je afkomen, maar ook welke stappen je kunt nemen om deze op een goede manier te laten landen. Zo behoud je het overzicht en kun jij je goed op nieuwe ontwikkelingen voorbereiden.

Datum: dinsdag 28 november 2023, 14:00 -15:00 uur, via MS Teams.

Aanmelden kan via het formulier hieronder.

Deel via:

2023 - 28 november - Webinar ChatGPT: Impact & Implementatie

Details:

dinsdag 28 november 2023
14:00 - 15:00 uur

Kosteloos

Vragen? Neem contact op met:

Sebastiaan Bouthoorn