Laden Evenementen

Webinar Wmebv en Wep: Impact & Implementatie

Digitaal communiceren wordt de norm voor alle overheden. Burgers hebben er straks recht op. Dit betekent dat er digitale loketten moeten worden ingericht voor het indienen van aanvragen en verzoeken en digitale platforms voor de publicatie van besluiten. De wetgeving die dit regelt is reeds van kracht (de Wet elektronische publicaties) of treedt per 1 januari in werking (de Wet modernisering elektronisch bestuurlijk verkeer). Moet je hiervoor als overheidsorganisatie nog stappen nemen, dan is nu het moment om dat te doen.

Op donderdag 15 december organiseert VKA een compact webinar over de impact en de implementatie van de Wmebv en de Wep. Hierbij gaan we niet alleen in op de inhoud van de nieuwe wetgeving, maar geven we ook handvatten voor de implementatie ervan.

Aan de orde komen onder andere de volgende vragen:
• Op welk type berichten en besluiten is de nieuwe wetgeving van toepassing?
• Hoe inventariseer ik de werkprocessen in mijn organisatie die geraakt worden?
• Hoe bepaal ik welke processtappen moeten worden aangepast?
• Welke oplossingsrichtingen zijn er?

Dit webinar wordt verzorgd door Dorus-Jan ten Boom en Sebastiaan Bouthoorn en wordt u gratis aangeboden door VKA. Het is de eerste in de reeks “Impact & Implementatie”, waarin onze specialisten in Data & Regulering ingaan op nieuwe wetgeving op het gebied van digitalisering. We vertellen hierin niet alleen welke verplichtingen er op u af komen, maar ook welke stappen u kunt nemen om deze om een goed manier te laten landen. Zodat u het overzicht houdt en zich tijdig kunt voorbereiden op de wetgeving die u raakt.

Datum: donderdag 15 december 2022, 10:00 -11:00 uur, via MS Teams

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Sprekers

Sebastiaan Bouthoorn

Dorus-Jan ten Boom

Deel via:

2022 - 15 december - Webinar Wmebv en Wep: Impact & Implementatie

Details:

donderdag 15 december 2022
10:00 - 11:00 uur
Online via Teams