mr. Dorus-Jan ten Boom

Management consultant

Wat ik doe

Ik help organisaties bij  het beheersen van compliance en operationele risico’s op het gebied van privacywetgeving en  informatiebeveiliging. Bijvoorbeeld door het inbrengen van specifieke vakkennis of ervaring,  het mobiliseren van bij de opdrachtgever reeds aanwezige kennis, of het uitvoeren van assessments. Uitgangspunt hierbij is altijd dat oplossingen niet alleen juridisch en technisch kloppen, maar ook passen bij de organisatie die ermee moet gaan werken. Zodat we na afloop niet alleen met een goed gevoel kunnen terugkijken, maar ook vol vertrouwen naar voren.

Wat mij drijft

Mijn doel is om voor elke opdrachtgever daadwerkelijk het verschil te maken. Door knelpunten zichtbaar te maken, oplossingen aan te dragen en zaken in beweging te zetten. En verbeteringen zo in de organisatie te verankeren dat deze ook op lange termijn stand houden.

Waarom VKA

Bij VKA werken zeer gedreven, vakinhoudelijk sterke mensen, die tevens graag de krachten bundelen. Hierdoor kunnen we, zowel binnen als buiten ons eigen expertisegroep, altijd gebruik maken van een enorme denktank, die als dat nodig is direct gemobiliseerd kan worden. En waardoor we dus nog meer het verschil kunnen maken.