VKA benoemt Sara van der Laan en Veroniek Binkhorst tot zomerdirecteuren

Sara van der Laan en Veroniek Binkhorst zijn de komende weken de directeuren van Verdonck, Klooster & Associates (VKA).

Ieder jaar zijn er bij VKA één of twee mensen die aangewezen worden om de dagelijkse leiding van het bedrijf op zich te nemen, terwijl de directie met vakantie is. Dit jaar vormen Sara van der Laan en Veroniek Binkhorst de zomerdirectie.

Als zomerdirectie zijn zij verantwoordelijk voor het overzien van de dagelijkse bedrijfsvoering. Daarnaast kiest de zomerdirectie ieder jaar een thema dat centraal staat in deze weken. Dit jaar is het thema (Er)ken je kracht! Dit thema legt de nadruk op het ontdekken, onderkennen en benutten van de unieke capaciteiten en potentieel die in ieder van ons schuilen.

Het idee achter het thema (er)ken je kracht is dat iedere persoon eigen vaardigheden en interesses heeft, die collega’s niet altijd kennen. Of waar de persoon zelf nog geen weet van heeft. Daarom willen wij collega’s elkaar op een andere manier laten leren kennen en stimuleren om hun talenten te ontdekken. Hiertoe worden in de komende weken diverse activiteiten georganiseerd.

Wil jij meer weten over VKA, over dit thema of over de zomerdirectie? Neem dan contact op met Sara van der Laan of Veroniek Binkhorst.