ir. Veroniek Binkhorst

Senior consultant

Wat ik doe
Ik help organisaties om hun informatie te beschermen. Dit doe ik door te adviseren over inhoudelijke vraagstukken, door een risicomanagementproces in te richten of een governance structuur op te zetten. Ik versimpel de complexiteit en verschaf inzicht in een probleem of oplossing. Het resultaat hiervan is dat de opdrachtgever een onderbouwde keuze kan maken voor de inrichting van hun informatiebeveiliging.

Wat mij drijft
Samenwerken met collega’s en met de opdrachtgever vind ik belangrijk. Samen onderzoeken we het probleem en vinden we een pragmatische oplossing. Hierbij kan het zowel om een technische vraag gaan als om een organisatorische vraag. Met een gezonde dosis energie en enthousiasme komen we tot een passende oplossing.

Waarom VKA
Bij VKA werken gedreven mensen aan uitdagende vraagstukken. We willen komen tot een oplossing voor de klant, waar de klant direct wat aan heeft. Daarnaast is kennisdeling bij VKA belangrijk, waardoor je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in andere disciplines. Ook zijn de collega’s gezellig, wat maakt dat ik iedere dag met plezier mijn werk doe.

Veroniek Binkhorst VKA