Marc Gill’ard dagvoorzitter van het Cloud Control congres

Op 24 mei a.s. organiseert Heliview het Cloud Control congres in de Kuip in Rotterdam. Heliview heeft onze collega Marc Gill’ard gevraagd als dagvoorzitter voor dit congres. Op het Congres delen onder andere SURFnet, Exact, de Vrije Universiteit Amsterdam en de Cloud Security Alliance hun praktijkervaringen met het managen van de cloud.

In onze dagelijkse adviespraktijk zien wij nog te veel bedrijven worstelen om grip te krijgen op de cloud. Meestal met traditionele governancemodellen, die uitgaan van centrale sturing. Ontwikkelingen als Agile, DevOps, Bring Your Own en ketensamenwerking maken dit besturingsvraagstuk nóg complexer. Marc is van mening dat ‘cloud control’ een nieuwe wijze van sturing vereist. Hij heeft dit ervaren als strategisch adviseur van PostNL die ruim drie jaar geleden heeft gekozen voor een innovatieve cloud-only strategie. PostNL heeft daarmee als eerste Nederlands beursgenoteerd bedrijf besloten de volledige IT vanuit de cloud af te nemen en is daarmee een uitstekend voorbeeld voor andere organisaties. Lees voor meer informatie onze case ‘Volledige IT vanuit de cloud‘.

Deelname congres

Wilt u deelnemen aan het congres? Deelname aan het congres is voor eindgebruikers kosteloos. Meld u zich via deze speciale link aan, dan krijgt u tevens een netwerkontbijt en rondleiding door het stadion aangeboden. Kijk voor meer informatie over het congres op de website van Heliview.