Wendy Otten

Projectmanager

Wat ik doe

Elk project, proces of verandervraagstuk is uniek en vraagt om een maatwerkaanpak. Kijkend naar wederzijdse belangen kom ik graag met een creatieve aanpak die past bij het vraagstuk. Meerwaarde creëren en oplossingsgericht te werk gaan, zijn aspecten die in mijn gehele carrière terugkomen. Inmiddels heb ik ruim 10 jaar ervaring op het gebied van project- en verandermanagement binnen de publieke en private sector. Op dit moment vervul ik verschillende rollen bij klanten om daar een bijdrage te leveren, van het opzetten van een data expertisecentrum tot de rol van Business Change Manager. Hier ga ik projectmatig te werk en leid graag processen in goede banen.

Wat mij drijft

Binnen mijn werk vind ik de verbinding maken erg belangrijk: het verbinden van mensen, ideeën en initiatieven is iets waar ik blij van word en voldoening uithaal. Ik geloof in de kracht van samenwerken.

Waarom VKA

Wat mooi aan VKA is, is dat ik maatschappelijk bezig kan zijn, oftewel verandering teweegbrengen. Het gaat om vraagstukken die ons allemaal kunnen raken. Dit maakt dat ik met enthousiasme meedenk met klanten en ze graag verder help. Verder is VKA een inspirerende omgeving met ruimte voor persoonlijke groei. De wereld is continue in beweging en vanuit VKA krijg ik de mogelijkheid om daarin mee te bewegen. Dit doe ik niet alleen, maar in de samenwerking met mijn collega’s en de welwillendheid om van elkaar te leren.

Wendy Otten VKA